عاقبت دوقلوی به‌هم چسبیده اهوازی چه شد؟/فیلم اتاق عمل جداسازی

با تلاش تیم جراحی پزشکان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دوقلوهای به‌هم‌چسبیده اهوازی در بیمارستان نمازی شیراز از هم جدا خواهند شد.

عاقبت دوقلوی به‌هم چسبیده اهوازی چه شد؟/فیلم اتاق عمل جداسازی

با تلاش تیم جراحی پزشکان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دوقلوهای به‌هم‌چسبیده اهوازی در بیمارستان نمازی شیراز از هم جدا خواهند شد.

به گزارش عرشه آنلاین،  ۲۲ آبان ماه نخستین مرحله از جداسازی دوقلوهای به‌هم‌چسبیده اهوازی در بیمارستان نمازی شیراز با تلاش نیم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به سرپرستی دکتر علی بهادر انجاگ شد.

ببینید | ویدویی از اتاق عمل جداسازی دوقلوی به‌هم چسبیده در شیراز

عمل جداسازی دوقلوی به‌هم چسبیده به همت تیم جراحی پزشکان دانشگاه علوم پزشکی شیراز آغاز شد. به گفته دکتر فروغی فوق تخصص جراحی کودکان، این دوقلوهای سه ماهه که از ناحیه کبد و قسمت تحتانی روده دچار چسبندگی هستند، پس از انجام مراحل تشخیصی و آزمایشات پزشکی لازم امروز تحت جراحی جداسازی قرار گرفتند. این عمل به سرپرستی دکتر علی بهادر فوق‌تخصص جراحی اطفال کودکان در بیمارستان نمازی شیراز در حال انجام است. این جراحی نادر سومین بار است در شیراز انجام می‌شود. 

این دوقلوی سه ماهۀ اهواز که از ناحیۀ شکم و سینه به هم چسبیده اند، امروز توسط دکتر بهادر و دکتر فروغی جدا خواهند شد تا در صورت موفقیت‌آمیز بودن جراحی، زندگی تازه‌ای را تجربه کنند.

از ابتدای تولد این نوزادان، پزشکان دانشگاه علوم پزشکی شیراز وضعیت نوزادان را به دقت بررسی کرده و با توجه به اینکه گفته می شود این جراحی نادر سومین بار است در شیراز توسط دکتر علی بهادر فوق‌تخصص جراحی اطفال کودکان انجام می‌شود؛ قرار است بار دیگر تاریخی پرافتخار ازاین‌دست پیشرفت‌ها و توانمندی برای نام ایران به نام پزشکان شیرازی رقم‌زده شود.

نخستین نمونۀ این جراحی مربوط می‌شود به نوزادان دوقلوی پسر که از ناحیۀ سینه و شکم به هم متصل بودند و در عضو حیاتی کبد مشترک بودند.

جراحی دومین دوقلوهای به‌هم‌چسبیده اهل لامرد، بیستم مرداد۱۳۹۳، با جداسازی از ناحیۀ دیوارۀ شکم، جناغ سینه، دیافراگم و کبد، در بیمارستان نمازی شیراز، پس از گذشت سه ساعت، با همکاری استادان دکتر سیدعلی ملک حسینی، دکتر سامان نیک اقبالیان، دکتر حشمت الله صلاحی، دکتر کاظمی، دکتر سهم الدینی، دکتر اقبال و دکتر شمسایی، با موفقیت انجام شد.

علی بهادر دربارۀ انجام چنین جراحی های پیچیده می‌گوید: تجربه موفقیت‌آمیز جراحی های پیوند در شیراز، ثمرۀ هم فکری تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی است که قادر به انجام چنین جراحی های نادر هستیم.

فروغی فوق تخصص جراحی کودکان درباره عمل جداسازی کبد دوقلو‌های اهوازی گفت: پس از ۱۰ ساعت تلاش گروه پزشکی بیمارستان نمازی شیراز، عمل جداسازی این دوقلوی اهوازی به علت پیچیدگی‌های شرایط فیزیولوژیک اعضای به هم چسبیده، فقط با جداسازی کبد پایان یافت.

این فوق تخصص جراحی کودکان گفت: این دو نوزاد همچنین از ناحیه روده کوچک، قسمت‌های اثنی عشر و پانکراس دچار چسبندگی شدید هستند که با توجه به الزام عمل جراحی ویپل برای یکی از نوزدان با تصمیم گروه پزشکی با هدف کاهش خط عمل، جداسازی این دوقلو به زمان بعد موکول شد تا با افزایش سن نوزادان، شانس زنده ماندن هر دو قل افزایش یابد. به گفته پزشکان، پیچیدگی شرایط فیزیولوژیک اعضای به هم چسبیده، عمل جداسازی را حساس کرده و پیچیدگی جراحی را افزایش داده است.

منبع: فارس

دیگر رسانه ها

کدخبر: 114238

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      ارسال نظر