نحوه فروش آنلاین میوه و تره‌بار مشخص شد

کارگر در ادامه افزود: برای فروش در فضای مجازی به طور کامل باید نظارت وجود داشته باشد. به این صورت نباشد که مغازه‌ها هر قیمتی که خواستند به فروش برسانند.

نحوه فروش آنلاین میوه و تره‌بار مشخص شد

اتحادیه میوه و تره‌بار پیش‌بینی لازم برای حضور فروشگاه‌ها در فضای مجازی را داشته است و با بخشنامه ارائه شده از سوی اتاق اصناف، هر مغازه‌ای که جواز کسب داشته باشد می‌تواند مجوز فروش آنلاین خود را بگیرد.

اخیرا میثم مظفر رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای اسلامی شهر تهران از سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار بازدید کرد و در جمع شورای معاونان این سازمان خواستار اجرای ایده‌های تحولی در این دوره مدیریتی شد که یکی از این طرح‌ها ایجاد درگاه فروش آنلاین میوه با کیفیت و مقرون به صرفه است. گسترش نیوز برای اطلاعات بیشتر با اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار به گفت‌وگو پرداخته است. با ما همراه باشید.

اسدالله کارگر پیرامون این که مراکز میوه و تره‌بار از کدام نهاد برای فروش آنلاین میوه باید مجوز بگیرند، گفت: ما پیش‌بینی‌های لازم را برای حضور در فضای مجازی از قبل داشتیم و اتاق اصناف هم با بخشنامه‌های ارسالی خود گفته است هرکس که جواز کسب و کار را دارد می‌تواند فروش آنلاین را هم داشته باشد و مشکلی وجود ندارد برای فروش در فضای مجازی.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: وقتی به سطح شهر برای نظارت مغازه‌های میوه فروشی میروم فکر میکنم مردم حق دارند که برای افزایش نرخ میوه اعتراض داشته باشند. متاسفانه برخی میوه فروشی‌های سطح شهر به گران فروشی با بهانه میوه بسته‌بندی می‌پردازند. تمام بی‌قانونی‌ها و گران فروشی هایی که انجام می‌شود توسط کسانی است که از اعضا اتحادیه ما نیستند. به طور مثال به میوه فروشی مراجعه کردم و گفتم نرخ موز چند است، فروشنده اعلام کرد که میوه‌های ما به صورت بسته‌بندی است و نرخ را ۴۷ هزار تومان اعلام کرد؛تعداد این موز‌ها در بسته‌بندی ۶تا بود، که ما در تره بار‌ها این میوه را کیلویی ۴۶ تومان به فروش می‌رسانیم، در اصل این مغازه دار نیم کیلو موز رو به این نرخ می‌دهد‌.

کارگر در ادامه افزود: برای فروش در فضای مجازی به طور کامل باید نظارت وجود داشته باشد. به این صورت نباشد که مغازه‌ها هر قیمتی که خواستند به فروش برسانند. اعضای اتحادیه که قیمت‌های مصوب دارند و قیمت‌ها کاملا مشخص است اما فروشگاه‌هایی که با این طرح‌ها می‌خواهند به فروش برسانند غیرقانونی است و باید حتما برای گرفتن جواز اقدام کنند تا مردم هم بیشتر در امنیت باشند و کالای مرغوب به دستشان برسد. در فروش‌های مجازی دیده می‌شود حتی در کالاهای دیگر که تاریخ‌ها گذشته است و مردم را با مشکل رو به رو می‌کند.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار در ادامه اظهارکرد: همانطور که گفته شد فروشگاه‌های مجوز دار که به راحتی می‌توانند مجوز فروش آنلاین را بگیرند و حتی کسانی که تنها میخواهند به صورت مجازی فعالیت داشته باشند هم می‌توانند این کار را انجام دهند. البته در مرحله اول باید مجوز خود را بگیرند و بعد اقدام به فروش اینترنتی کنند. که اگر احیانا کسی به مشکلی برخورد به راحتی اتحادیه بتواند پیگیری کند.

کار غیر قانونی شهرداری در خصوص میوه و تره‌بار

کارگر با اشاره‌ای جزئی در باب مشکلات صنف میوه و تره بار گفت: مشکل اتحادیه ما بسیار زیاد است اما صدای مارا کسی نمی‌شنود. از شروع کار ما که در میدان مرکزی است تا مراکز سطح شهر، بخش خصوصی و دولتی ما از این‌ها گله داریم. از میدان مرکزی که بار عمده را از آنجا تهیه می‌کنیم با ما درست رفتار نمی‌کنند ؛ آنها از دادن فاکتور قابل پیگیری، میوه خالص و یک دست و غیره جلوگیری می‌کنند. شهرداری که در توزیع میوه هیچ سهمی ندارد حدود ۱۷ تا بازارچه دایر کرده است و برای ما مشکل به وجود آورده است البته که کار آنها غیر قانونی است. ما در تمامی زمینه‌ها از نهادهای رسمی گلگی داریم.

وی در پایان گفت: در سال ۹۵ در مجلس قانونی مصوب شده است که به جز اتحادیه میوه و تره‌بار کسی حق فروش به شهرداری را ندارد اما خب با زورگویی این کار را انجام میدهند و از ما کاری ساخته نیست./ گسترش نیوز

دیگر رسانه ها

کدخبر: 49833

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      ارسال نظر