وام بدون ضامن بگیرید | کدام بانک‌ها وام بدون ضامن می‌دهند؟

جزئیات و نحوه دریافت وام بدون ضامن و نام بانک‌هایی که وام بدون ضامن به متضایان پرداخت می‌کنند، اعلام شد.

وام بدون ضامن بگیرید | کدام بانک‌ها وام بدون ضامن می‌دهند؟

وام بدون ضامن بدون دریافت هیچ‌گونه ضمانتی، به متقاضیان پرداخت می‌شود. جزئیات و نحوه دریافت وام بدون ضامن اعلام شد. افراد و متقاضیان دریافت وام بدون ضامن می‌توانند، با احراز سایر شرایط، تسهیلات و وام بدون ضامن دریافت کنند. بانک‌ها برای پرداخت وام بدون ضامن، عددی خاصی از ارزش سهام را در نظر می‌گیرند و افراد می‌توانند با استفاده از سهام خود برای دریافت وام بدون ضامن اقدام کنند. متقاضیان وام بدون ضامن می‌توانند از حساب یارانه یا سهام عدالت خود به عنوان تضمین پرداخت این تسهیلات استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: نحوه دریافت وام آنلاین بدون ضامن + جزئیات

جزئیات و نحوه دریافت وام بدون ضامن و نام بانک‌هایی که وام بدون ضامن به متضایان پرداخت می‌کنند، اعلام شد. سهام عدالت و کارت یارانه به عنوان توثیق وام بدون ضامن استفاده می‌شود و در حال حاضر افراد با می‌توانند با توثیق سهام عدالت و کارت یارانه خود از بانک‌ها وام بگیرند. 

وام بدون ضامن

در حال حاضر، افراد با توثیق سهام عدالت می‌توانند از برخی بانک‌ها وام بدون ضامن بگیرند.

به گزارش عرشه آنلاین و به نقل از روابط عمومی سمات، محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی درباره همکاری بانک‌ها با سامانه ستاره برای وثیقه قرار دادن سهام و پرداخت تسهیلات با این وثیقه اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از بانک‌ها در حال مذاکره برای استفاده از این سامانه هستند و برخی از بانک‌ها هم از این توثیق استفاده می‌کنند.

او با بیان اینکه حتی بانک‌های خصوصی هم برای به کارگیری سامانه ستاره و استفاده از این امکان در حال مذاکره هستند، گفت: برخی از بانک‌ها در حال پیاده سازی این سرویس در سامانه‌های خود هستند. اما اینکه از لحاظ کسب و کار این امکان چقدر ارزنده و جذاب است و بانک‌ها با چه مدلی این سرویس و خدمات را پیاده سازی کنند، به سیاست‌های خود آن بانک مربوطه برمی‌گردد.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی ادامه داد: در حال حاضر جمعیت قابل توجهی از مشتریان حقیقی و حقوقی البته به ویژه حقوقی‌ها خواستار استفاده از این سرویس هستند و این می‌تواند ابزار خوبی برای بانک‌ها محسوب شود.

باغستانی در پاسخ به این سوال که برای وثیقه گذاشتن سهام، ارزش این سهام باید چقدر باشد و کف ارزشی چقدر در نظر گرفته شده، تاکید کرد: برای ارزش سهام در سامانه توثیق کفی در نظر گرفته نشده و حداقل ارزش با توجه به استراتژی بانک‌ها تعیین می‌شود که بر اساس آن برای رقم مشخصی از تسهیلات چه میزان سهام برای وثیقه در نظر بگیرد و قاعدتا رقم برای هر 30 بانک متفاوت از یکدیگرخواهد بود و هر بانک برای هر وامی، عددی خاصی از ارزش سهام در نظر می‌گیرد و افراد می‌توانند از سهام خود برای دریافت وام خرد اقدام کنند.

مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی همچنین درباره امکان استفاده از توثیق سهام عدالت هرچند که ارزش آن عدد قابل توجهی نیست، گفت: سهام عدالت به عنوان توثیق استفاده می‌شود و در حال حاضر افراد با توثیق سهام عدالت از بانک‌ها وام می‌گیرند. دو بانک ملی و تجارت با توثیق سهام عدالت تسهیلات ارائه می‌دهند که البته از منظر سیاست‌های اقتصادی که وزارت اقتصاد تکلیف می‌کند، وام‌های تکلیفی با توثیق سهام عدالت به دارندگان این سهام از سوی این دو بانک داده می‌شود.

وام بدون ضامن با سهام عدالت و یارانه

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: بانکها باید سهام عدالت و یارانه ناشی از تعهدات بخش دولت به خانوارها را مبنای وثایق مرتبط بانکی قرار داده و از آن سرپیچی نکنند.

محمدرضا پور ابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره اینکه چرا برخی از بانکها از پذیرش تضامینی همچون یارانه و سهام عدالت در ارائه تسهیلات بانکی خودداری می کنند، گفت: عنوان «ضامن معتبر» در قوانین مربوط به پرداخت تسهیلات خرد به افراد آورده شده است و ما از بانک مرکزی خواسته ایم که تعریفی درباره ضامن معتبر ارائه دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در بسیاری از بانک‌ها توافق بین مشتری و بانک در خصوص ضامن معتبر برای وام‌های خرد می‌تواند حساب یارانه و یا وثایقی همچون سهام عدالت باشد و عملیاتی شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه برخی از بانکها از این قاعده متداولی که وجود دارد، تجاوز کرده و مازاد بر این موارد، اقدام می کنند. از نظر ما سقف پرداخت تعهدات تسهیلات گیرندگان و ضمانت های مرتبط در این بخش، قابلیت اجرا دارد و بانکها مکلف اند در قالب این موضوع اقدام کنند.

پورابراهیمی در ادامه با اشاره به اقدامات جدیدی که از دو سال قبل در این زمینه کلید خورده است، ادامه داد: موضوع اعتبارسنجی از این دست موارد است که مسیر آن در کشور فراهم شده است. به واقع دیگر  در کشورهای دنیا وثایق برای پرداخت تسهیلات بانکی مورد استفاده قرار نمی گیرد و مبنای پرداخت تسهیلات درجه اعتباری افراد است، چه افراد حقیقی و چه افراد حقوقی.

این نماینده مجلس با بیان اینکه مقوله اعتبارسنجی برای ارائه تسهیلات بانکی خوشبختانه در برخی از بانکهای کشور اجرایی شده است، بیان کرد: در حال حاضر ما بانکهایی در کشور داریم که از مدل اعتبار سنجی برای ارائه تسهیلات بانکی استفاده می کنند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتبار و رتبه اول تا سوم در فرآیند اعتبارسنجی افراد مدنظر قرار گرفته است، بیان کرد: افرادی که در رتبه اول قرار می‌گیرند، بدون هیچ تضامینی تسهیلات خود را در سقف مشخص از بانکها دریافت می‌کنند چراکه اعتبارسنجی براساس شاخص های تعیین شده، امکان را فراهم کرده و تقریبا خطا در این بخش به حداقل ممکن رسیده است.

پور ابراهیمی تاکید کرد: بنابراین ما بانک‌ها را به سمت مسیری هدایت می کنیم که اساسا تضامین  در حوزه شبکه بانکی حذف شود و مبنای تضامین میزان اعتبار مشتریان باشد. به واقع اگر مشتری در طول عمر خود یک چک برگشتی نداشته و بی‌تعهدی نکرده است، هر بانکی می‌تواند به این فرد تسهیلات بدون تضمین بانکی دهد.امیداوریم هرچه سریعتر و با در نظر گرفتن روند موجود به تدریج به سمت این موضوع حرکت کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با این حال بانک‌هایی که با این روش‌های جدید کار نمی‌کنند، وجود سهام عدالت و یارانه ناشی از تعهدات بخش دولت به خانوارها می‌تواند مبنای وثایق مرتبط بانکی آنها قرار گیرد و نباید از این موضوع سرپیچی کنند.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 99091

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      • داود طنوریان

        خوب اینگونه باشد خوب است موفق باشند

      • Farshad

        چرا اینقد دروغ تحویل مردم میدین.من ده بار برای وام فرزند آوری. اونم 30میلیون رفتم بانک ملی.میگه ضامن میخواد.حتی ضامنت هم باید حقوق بگیر بانک ملی باشه.گفتم بزور یه ضامن پیدا کردم الان از کجا حقوق بگیر بانک ملی پیدا کنم

      ارسال نظر