خسارت بیمه‌ای معلمان و فرهنگیان کی پرداخت می‌ شود | آموزش و پرورش توضیح داد

برخی از معلمان و فرهنگیان نسبت به عدم پرداخت خسارت بیمه خود توسط شرکت های بیمه گذار گلایه کرند

خسارت بیمه‌ای  معلمان و فرهنگیان کی پرداخت می‌ شود | آموزش و پرورش توضیح داد

برخی از معلمان و فرهنگیان نسبت به عدم پرداخت خسارت بیمه خود توسط شرکت های بیمه گذار گلایه کرند

چند تن از معلمان در تماس با تحریریه عرشه آنلاین  از عدم پرداخت خسارت بیمه هیا خود گلایه شدید کردند 

این افراد مدعی شدند  شرکت آتیه سازان اعلام کرده که وزارت آموزش و پرورش پولی را واریز نکردند که ما به شما پرداخت کنیم . حال تکلیف ما چیست که از سال گذشته تا الان واریزی نداشته ایم

هزینه‌های درمانی در قالب پوشش بیمه پایه، بیمه تکمیلی و فرانشیز بیمه تکمیلی –سهم بیمار- پرداخت می‌شوند. بیمه‌های پایه معمولا درصد مشخصی از این هزینه‌های را پوشش می‌دهد. هر اداره، سازمان، وزارتخانه و… نیز هر ساله برای بیمه تکمیلی کارکنان و کارمندان خود با یک شرکت قرارداد می‌بندند. درسال چدید  وزارت آموزش و پرورش اخیرا بیمه تکمیلی فرهنگیان را از سیستم صندوقی به بیمه‌گری تغییر داد. در قرارداد جدید شرکت بیمه دانا به‌عنوان بیمه‌گر انتخاب شده است. این شرکت با ۱۲ هزار مرکز درمانی قرارداد دارد. باید گفت که این نوع بیمه، بیمه تکمیلی گروهی به حساب می‌آید.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش از راه‌اندازی سامانه‌ای تحت عنوان «رفاپ» جهت ارتقای رضایت و جلوگیری از تضییع حق و حقوق بیمه‌ای فرهنگیان و دانش‌آموزان خبر داد.

سعید مقدم‌زاده در این باره اظهار کرد: سامانه رفاپ (رفاه فرهنگیان آموزش و پرورش) خدمات رایگان آنلاین بیمه‌ای به معلمان و دانش‌آموزان ارائه می‌دهد که امکان ارزیابی خسارت، ثبت اعتراض نسبت به میزان و نحوه پرداخت خسارات درمان، اطلاع از مراکز درمانی طرف قرارداد شرکت بیمه‌گر، نشانی میز پذیرش اسناد و اعلام خسارت، نشانی شعب بیمه‌گر طرف قرارداد و مشاوره خسارت در تمام رشته‌های بیمه‌ای از جمله آنهاست.

وی افزود: هم معلمان و هم دانش آموزان می‌توانند از طریق ورود به سامانه رفاپ به نشانی  www.rfap.ir ، ضمن اطلاع از شرح خدماتی که می‌توانند از بیمه دریافت کنند، از نشانی مراکز طرف قرارداد نیز مطلع شوند و از این طریق به صورت رایگان و صرفا با پرداخت فرانشیز از خدمات درمانی مورد نیاز استفاده کنند.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش درباره نحوه ثبت اعتراض نسبت به میزان و نحوه پرداخت خسارات نیز گفت: اگر فرهنگیان راجع به پرداخت خسارت خود اعتراض دارند، می‌توانند مدارک خود را به صورت آنلاین یا آفلاین در  سامانه مذکور بارگذاری کنند تا همکاران ارزیاب بررسی کرده و پاسخ افراد را در سریع‌ترین زمان ممکن بدهند. شرکت بیمه‌گر نیز  ملزم به تمکین از نظرات و داوری عملکرد ارزیابان است. اپلیکیشن این سامانه نیز قابلیت بارگیری و نصب روی گوشی های تلفن همراه را دارد. 

مقدم‌زاده اضافه کرد: شماره تلفن ۱۴۰۱ (بدون پیش‌شماره) به صورت شبانه‌روزی جهت پاسخگویی به سوالات بیمه شدگان درنظر گرفته شده است.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 86969

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      • ناشناس

        پنج میلیون بابت مدارک تحویل شده به. بیمه آتیه سازان از سال قبل طلب دارم . میگن آموزش و پرورش متعهد نبوده ،سال اول که بیمه طلایی اومد و با بیمه ایران قرارداد بستند هم چیزی حدود یک میلیون پولمون رو خوردند . از طرف معلمان بیچاره ،ریدم تو سر در هیات دولت ، ریدم تو دهن روسای دولت ،دیگه هممون رد دادیم

      ارسال نظر