لایحه عفاف و حجاب تغییر کرد

جزئیات تغییرات و اطلاحات در لایحه عفاف و حجاب قوه قضاییه اعلام شد.

لایحه عفاف و حجاب تغییر کرد

لایحه عفاف و حجاب تغییر کرد. جزئیات تغییرات و اصلاحات در لایحه عفاف و حجاب قوه قضاییه اعلام شد. لایحه عفاف و حجاب قوه قضاییه اصلاح شد و تغییر کرد.

جزئیات نشست فوق‌العاده سران قوا درباره عفاف و حجاب اعلام شد. جزئیات اصلاحات لایحه عفاف و حجاب قوه قضاییه در کمیسیون قضایی و فرهنگی مجلس شورای اسلامی اعلام شد. دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: اصلاحات خوبی در لایحه عفاف و حجاب قوه قضاییه صورت گرفته است. رئیس‌جمهور نیز نسبت به لایحه نخست عفاف و حجاب انتقادهایی داشتند.

بیشتر بخوانید: خبر مهم رئیس مجلس درباره لایحه عفاف و حجاب

نشست فوق‌العاده سران قوا درباره حجاب

نشست فوق‌العاده سران قوا درباره حجاب امروز برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه دوشنبه (۱۹ تیر ماه 1402) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضاییه گفت: قبلا هم بار‌ها تاکید کردم سال گذشته هم متذکر شدم ما درخصوص برخی ناهنجاری‌های اجتماعی از جمله مقوله عفاف و حجاب، قانون داریم؛ البته این قضیه فقط منحصر به مقوله عفاف و حجاب نیست؛ علی‌ایحال این امر که مردم متدیّن بر به میدان آمدن همه مسئولان و متولیان برای اجرای قوانین ناظر بر مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی تاکید می‌کنند، بسیار مبارک و بابرکت است؛ ما در قوه قضاییه از این موضوع استقبال و حمایت می‌کنیم و تاکید داریم که همه باید تلاش کنیم مصوبات و قوانین موجود برای مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی، اجرایی گردند. در همین راستا به سازمان بازرسی دستور داده ام که نسبت به اجرایی شدن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی که در حکم قانون هستند، نظارت داشته باشند.

رئیس عدلیه اظهار داشت: در جلسه سه شنبه هفته گذشته با رئیس‌جمهور، تاکید کردم که ما در حوزه مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی و مظاهر آن، قانون داریم و نباید منتظر لایحه مجلس در این خصوص باشیم چرا که ممکن است این مقوله زمان‌بر باشد؛ با همین قوانین موجود می‌توان در امر مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی اقداماتی را انجام داد؛ رئیس‌جمهور نیز از این موضوع استقبال کرد و مقرر است امروز جلسه‌ای در همین راستا برگزار شود تا بتوانیم با حضور مقامات و مسئولان ذیربط تصمیمات و اقدامات مقتضی را ترتیب دهیم.

قاضی‌القضات بیان داشت: تاکید عدلیه از سال گذشته بر این بوده و هست که بسیاری از ناهنجاری‌ها، جرم مشهود است و با همین قوانین موجود می‌توان با هنجارشکنان به ویژه افرادی که به صورت سازمان یافته در این راستا اقدام می‌کنند برخورد کرد، ولی متاسفانه به هر دلیل با جرم مشهود برخورد نمی‌شود.

اصلاحات در لایحه عفاف و حجاب قوه قضاییه

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: اصلاحات خوبی در لایحه عفاف و حجاب قوه قضاییه صورت گرفته است.

حجت‌الاسلام محمدحسین طاهری آکردی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور  در اولین همایش بزرگ حامیان عفاف و حجاب استان البرز، فرهنگ شرقی را فرهنگ عفاف و حجاب دانست و تأکید کرد که در تمام مکاتب شرقی حجاب وجود دارد و برهنگی تنها در فرهنگ غربی بوده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان این‌که زن ایرانی همواره در طول تاریخ عفیفه بوده است، عنوان داشت: اسلام به مفهوم عفاف و حیا قدرت بخشید، به آن مبانی فکری داد و در عرصه عمل آن را پرورش داد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور چادر را هدیه ایرانیان به اسلام دانست و گفت: چادر در هویت ملی ایرانی‌ها وجود دارد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور  حجاب را مسأله شرعی، عقلی و تاریخی برشمرد و بیان داشت: نبود حجاب سبب ولنگاری جامعه شده و در نهایت زوال خانواده را در پی دارد.

حجت‌الاسلام طاهری آکردی با تاکید بر این‌که تمام تلاش دشمن نشان دادن حجاب به عنوان امر فردیست، بیان کرد: دشمن نمی‌پذیرد زن محجبه در عرصه‌های مختلف به موفقیت برسد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، حوادث سال ۱۴۰۱ را کار برنامه‌ریزی شده و ترکیبی عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: این موضوع اتفاق ساده‌ای نبود و دشمن در آن از تمام ظرفیت اپوزیسیون برای ضربه زدن به نظام بهره برد.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود با بیان این‌که بحمدلله اصلاحات خوبی نسبت به لایحه عفاف و حجاب قوه قضاییه در کمیسیون قضائی و فرهنگی مجلس شورای اسلامی صورت گرفته است، گفت: شخص رئیس جمهور نیز نسبت به لایحه نخست انتقادهایی داشتند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور   اضافه کرد: لایحه‌ای که نخست ارسال شد نتوانست دغدغه دغدغه‌‎مندان، خانواده شهدا و متدینین را برطرف کند. ولی بحمدالله اصلاحات خوبی در آن صورت گرفت و به قوامی رسید و مطالبه ما این است آنچه اصلاح شده در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مطرح و رأی بیاورد.

طاهری آکِردی، ملت ایران را ملتی پاکدامن دانست و با اشاره به این‌که مردم هنجارشکنی و خودنمایی را نمی‌پذیرند، بیان داشت: حداقل توقع ما از دستگاه‌ها و مسئولان این است به آنچه در قانون درباره عفاف و حجاب آمده پایبند باشند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور  با یادآوری این موضوع که امر به معروف و نهی از منکر تنها مرتبط با عرصه عفاف و حجاب نمی‌باشد، مقابله با تبعیض، بی عدالتی، حقوق‌های نجومی و همچنین محرومیت‌زدایی و… را از جمله عرصه‌های فریضتین برشمرد و گفت: این‌ها از مطالبات جدی و عمومی ستاد امر به معروف است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با تأکید بر اینکه مطالبه‌گری نباید به تضعیف نظام بی انجامد، عنوان کرد: ستاد از مطالبه گران قانونمند حمایت می‌کند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور  افزود: البته میان امر به معروف و مطالبه‌گری تفاوت وجود دارد، امر به معروف اعم از مطالبه‌گری است. فریضتین باید در قالب امت صورت گیرد تا منجر به حکمرانی متعالی شود.

این مقام مسئول با اشاره به این‌که تشکل‌ها باید مطالبه‌گر باشند و وظیفه ستاد امر به معروف و حاکمیت حمایت از آن‌هاست، گفت: بالاترین مطالبه‌گر در نظام شخص حضرت آقا است که در گفتار، رفتار و سخنرانی انجام می‌دهند.

طاهری آکِردی در پایان سخنان خود با اشاره به بازداشت جمعی از مطالبه‌گران در تهران اظهار کرد: دادستان کل فردی مذهبی و انقلابی هستند درخواست ما از ایشان ایجاد تدابیری برای آزاد کردن مطالبه‌گران است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور  افزود: شاید ما نیز به روش این مطالبه‌گران نقد داشته باشیم و این روش مناسب نظام نباشد، ولی اصل مطالبه آن‌ها صحیح است، درخواست آن‌ها مقابله با بی‌حجابی و هنجارشکنی است، هر چند شاید روششان صحیح نباشد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور بیان داشت: مردم می‌پرسند چرا بی‌حجاب‌ها آزادانه در جامعه باشند و مطالبه‌گر حجاب در بازداشت؟! شاید روش مطالبه‌گری مناسب نبوده، اما اصل این مطالبه قابل دفاع است. امیدواریم دادستان محترم مساعدت لازم را در آزادی این افراد داشته باشند.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 96669

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      • احمد

        هزاران بار لایحه راجع به حجاب بدهند و تغییر دهند و یا بقول خودشان اصلاح کنند فایده ای نخواهد داشت مردم ایران فقیرند، گرسنه اند، نان برای خوردن ندارند، بیکاری، گرانی و تورم در کشور بیداد می کند تا این مشکلات حل نشود مردم نسبت به حجاب یا بی حجابی اهمیتی نخواهند داد، اگر این مشکلات حل شد خود، مردم بی حجابی را از کوچه و خیابان جمع خواهند کرد. اگر حل نشود بی تفاوت خواهند بود ، حکومت، هرچقدر با نیروهای خود، سعی و تلاش نماید چون مردم با آنان همراه نیستند بی فایده خواهد بود.

      ارسال نظر