وزارت کشور برای احزاب ضرب الاجل تعیین کرد

کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب، پایان شهریور امسال را به عنوان آخرین فرصت برای احزابی که مجمع عمومی خود را برگزار نکرده‌اند، اعلام کرد.

وزارت کشور برای احزاب ضرب الاجل تعیین کرد

کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب، پایان شهریور امسال را به عنوان آخرین فرصت برای احزابی که مجمع عمومی خود را برگزار نکرده‌اند، اعلام کرد.

کمیسیون ماده ۱۰ قانون «فعالیت احزاب، جمعیت‌ها، انجمن‌های سیاسی و صنفی و انجمن‌های اسلامی یا اقلیت‌های دینی شناخته شده» در اطلاعیه‌ای اعلام کرد پایان شهریور امسال، آخرین فرصت برای احزابی است که مجمع عمومی خود را برگزار نکرده‌اند.

کمیسیون ماده ۱۰ احزاب در بیانیه‍ ای خطاب به احزاب وگروه‌های سیاسی که در موعد قانونی طبق اساسنامه مصوب خود، مجامع عمومی و انتخابات شورای مرکزی و بازرسین و دبیرکل را برگزار نکرده‌اند و در مهلت تعیین شده در جلسه شورای مرکزی احزاب با معاون محترم سیاسی منتهی به خرداد ماه سالجاری هم اقدامی انجام نداده‌اند، تاکید کرد: مستند به مفاد قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی مصوب ۱۳۹۴ به ویژه بندهای ماده (۱۱) قانون (وظایف واختیارات کمیسیون احزاب) و ماده (۲۰) که به نحوه خاتمه یافتن فعالیت احزاب اختصاص دارد، مهلت زمانی پایان شهریور ماه تعیین شده است.

در این بیانیه یادآوری شده است که مطابق ماده (۲۰) قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی، پروانه فعالیت احزاب از سوی کمیسیون احزاب در صورت عدم اجرای اساسنامه حزب برای تشکیل ارکان حزب در طول مدت دو سال متوالی جهت انحلال به دادگاه ذی‌صلاح معرفی می‌شود.

اعضای کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تاکید بر ضرورت برگزاری به موقع مجامع عمومی و انتخابات شورای مرکزی احزاب، اضافه کردند: جهت تعیین تکلیف احزاب قانونی برای برگزاری انتخابات نمایندگان دبیران کل احزاب در کمیسون، مطابق مصوبه جلسه ۲۷ تیر امسال کمیسیون، احزاب مورد اشاره حداکثر تا پایان شهریور ماه سالجاری فرصت دارند نسبت به برگزاری مجمع عمومی با هماهنگی دبیرخانه کمیسیون اقدام کنند.

این بیانیه خاطرنشان کرد: بدیهی است این آخرین مهلت برگزاری مجمع عمومی است و پس ازآن کمیسیون احزاب تصمیم مقتضی را اتخاذ خواهد کرد.

منبع: ایرنا

: برنامه‌ریزی‌های لازم را پیرامون برگزاری کلاس‌های آموزشی تقویتی در قالب گروه‌های جهادی، بسیج فرهنگیان و تشکل‌های مردمی انجام داده‌ایم تا به‌ویژه ضعف دانش‌آموزان روستایی و مناطق محروم برطرف شود.

محمد محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره نحوه ارزشیابی پایانی دانش آموزان پایه ششم اظهار کرد: طبق قانون، امتحانات پایه ششم با سوالات واحد منطقه‌ای برگزار می‌شود و تصحیح برعهده معلم به شیوه توصیفی خواهد بود.

وی افزود: معلم بعد از نتیجه آزمون را همانند مابقی تکالیف و ارزیابی‌های دانش‌آموزان در کارپوشه آنها قرار می‌دهد و اینطور نیست که این ارزشیابی به تنهایی تعیین‌کننده تکلیف نهایی دانش‌آموز باشد. بلکه در مقایسه با مابقی آثار، تکالیف، تمارین و مدارکی که در طول سال از هرکدام از دانش‌آموزان جمع‌آوری کرده قرار می‌دهد و درباره ارتقاء یا عدم ارتقای آنها به پایه بالاتر تصمیم‌گیری می‌کند.

مدیرکل دفتر آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش درباره تقویت یادگیری دانش آموزان ضعیف‌تر و کسب آمادگی برای ورود به دوره متوسطه اول گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم را پیرامون برگزاری کلاس‌های آموزشی تقویتی در قالب گروه‌های جهادی، بسیج فرهنگیان و تشکل‌های مردمی انجام داده‌ایم تا به‌ویژه ضعف دانش‌آموزان روستایی و مناطق محروم برطرف شود.

محمدی ادامه داد: برای اولین بار است که سامانه پایش با نام شهید زین‌الدین فعال شده و در خرداد که نتایج بچه‌ها ثبت شود می‌توانیم به طور دقیق مشاهده کنیم که کدام دانش‌آموز در کدام مدرسه و کدام درس احتیاج به آموزش‌های جبرانی دارد.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 88564

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      ارسال نظر