کامنت جنجالی لیلی گلستان درباره وکالت شهناز تهرانی به پهلوی | عکس

کامنت لیلی گلستان درباره وکالت شهناز تهرانی به پهلوی، جنجالی شد.

کامنت جنجالی لیلی گلستان درباره وکالت شهناز تهرانی به پهلوی | عکس

پس از به راه افتادن جنبشی با هشتگ «من وکالت می‌ دهم» که در آن برخی چهره های معروف مخالف در خارج از کشور موضع خود را در رابطه با وکالت دادن صوری به رضا پهلوی برای دوران گذار مشخص می‌کنند، شهناز تهرانی، از خوانندگان و رقصندگان دوران قبل از انقلاب نیز در پستی در اینستاگرام حمایت خود را از رضا پهلوی اعلام کرده بود که با واکنش تند لیلی گلستان، مترجم معروف کشور روبه‌رو شد.

پس از آنکه شبکه فارسی زبان من و تو در حساب های کاربری خود در شبکه های اجتماعی خبر «وکالت دادن» شهناز تهرانی به رضا پهلوی را  منتشر کرد، لیلی گلستان با ادبیاتی تند او را فاسد و فاحشه خواند و در قسمت نظرات نوشت: «خاک بر سر ما که یک کثافت وکالت می‌دهد».

تسنیم نوشت: پس از اینکه شهناز تهرانی یکی از خوانندگان و رقاصه‌های دوره پهلوی اعلام کرد که برای دوران گذار به رضا پهلوی وکالت می‌دهد، لیلی گلستان با الفاظی او را فاسد و فاحشه خواند و گفت: «خاک بر سر ما که یک کثافت وکالت می‌دهد.»

کامنت جنجالی لیلی گلستان درباره وکالت شهناز تهرانی به پهلوی | عکس

پاسخ شهناز تهرانی

کامنت جنجالی لیلی گلستان با واکنش شهناز تهرانی مواجه شده و او نیز با ضبط یک ویدیو و انتشار یک متن به کامنت گلستان پاسخ داد.

شهناز تهرانی

لیلی گلستان توهین به شهناز تهرانی را تکذیب کرد

پس از انتقادهای شدید کاربران و بالا گرفتن کار، لیلی گلستان با انتشار پستی ادعا کرد حساب کاربری‌اش دست کسی بوده که برای راهنمایی درباره اینستاگرام از او کمک خواسته بود و او «شیطنت» کرده و این کامنت را گذاشته بود. او در نهایت بدون عذرخواهی، از کسانی که او را قضاوت و متهم کردند گلایه کرد.

لیلی گلستان

زندگینامه لیلی گلستان

لیلی گلستان متولد ۲۳ تیر ۱۳۲۳ در تهران، مترجم و عضو کانون نویسندگان ایران است و در تهران یک نگارخانه دارد.  او فرزند ابراهیم گلستان، کارگردان و نویسنده مشهور ایرانی است.

در تاریخ ۲۶ آبان ماه ۱۳۹۳ جایزه شوالیه ادب و هنر فرانسه (نخل آکادمیک) توسط سفیر دولت فرانسه در تهران به او اهدا شد.

کودکی لیلی گلستان

او فرزند ابراهیم و فخری گلستان است. پدرش در آن زمان کارمند شرکت نفت و مادرش معلم بود. ابراهیم گلستان از همان سال ها به محافل روشنفکری رفت و آمد داشت و گاهی اوقات لیلی را نیز با خود همراه می کرد. او در آن زمان ۴ سال سن داشت که صادق هدایت را ملاقات کرد. در یکی از این رفت و آمدها هدایت پرتره ای از او کشید.

لیلی گلستان در کودکی به خاطر کار پدر به همراه خانواده به آبادان رفت و دوران خردسالی خود را در این شهر گذراند. اما پیش از آغاز تحصیلات ابتدایی مجددا به تهران بازگشت. او تا کلاس نهم در تهران تحصیل کرد و سپس برای ادامه تحصیل به فرانسه رفت. او در سال های اقامت در پاریس به همراه پدر با ژان لوک گودار و فرانسوا تروفو نیز ملاقات کرد

بازگشت به ایران و ازدواج

لیلی گلستان پس از بازگشت به ایران به عنوان طراح پارچه در کارخانجات پارچه بافی مقدم استخدام شد و چند سالی در آنجا کار کرد. سپس در سال ۱۳۴۵ در سازمان تازه تاسیس تلویزیون استخدام شد. در آنجا با نعمت حقیقی که فیلمبردار تلویزیونی بود آشنا شد و این‌ دو در سال ۱۳۴۷ با یکدیگر ازدواج کردند اما این ازدواج تنها شش سال به طول انجامید. حاصل این ازدواج یک پسر به نام مانی و یک دوقلو به نام‌های محمود و صنم است. اکنون مانی حقیقی از بازیگران و کارگردان های مطرح سینما است.

لیلی گلستان

لیلی گلستان تلویزیون را بعد از هفت سال فعالیت ترک کرد و به نوشتن در روزنامه ها و مجلات و ترجمه روی آورد. او با ترجمه کتاب زندگی، جنگ و دیگر هیچ اثر اوریانا فالاچی به عنوان مترجم مطرح شد.

لیلی گلستان

کتابفروشی و نگارخانه گلستان

لیلی گلستان در سال ۱۳۶۰ کتابفروشی گلستان را دایر کرد. افراد سرشناسی همچون احمد شاملو، احمد محمود و بسیاری دیگر به این کتابفروشی رفت و آمد داشتند. سپس در سال ۱۳۶۸ کتابفروشی خود را به نگارخانه هنرهای تجسمی تبدیل کرد که این نگارخانه هنوز دایر است. پس از مرگ برادرش کاوه گلستان که عکاس مشهوری بود بنیاد کاوه گلستان را تاسیس کرد تا هر سال به عکس های خبری برگزیده، جایزه کاوه گلستان را اهدا کند.

لیلی گلستان امروزه اغلب با ترجمه های خود شناخته می‌شود اما آثار تالیفی و مقالات زیادی نیز از خود به جای گذاشته است. کتاب‌های چطور بچه به دنیا میاد اثر آندرو آندری، قصه شماره سه اثر اوژن یونسکو، مردی با کبوتر اثر رومن گاری، اگر شبی از شب های زمستان مسافری اثر ایتالو کالوینو، بوی درخت گویاو اثر گابریل گارسیا مارکز، زندگی در پیش رو اثر رومن گاری و بسیاری آثار دیگر از ترجمه های مطرح او هستند. از آثار تالیفی او نیز می‌توان به قصه عجیب اسپرماتو و دو نمایشنامه از چین قدیم اشاره کرد.

لیلی گلستان

لیلی گلستان و برادرش، کاوه گلستان

رابطه لیلی گلستان و پدرش

لیلی گلستان همواره به پدر خود، ابراهیم گلستان، که معشوق فروغ فرخزاد و از نمایندگان ادبیات شبکه روشنفکری است انتقاد داشت. او در دسامبر ۲۰۱۶ در همایش تداکس که در تهران برگزار شد، ابراهیم گلستان را پدری بداخلاق، سلطه جو، تحقیرکننده و زورگو خواند. گلستان بعدها و در سال ۱۴۰۰ در کتابی با عنوان «خواستم، شد.» به تفصیل رابطه خود با پدرش را شرح داد و به حواشی سخنرانی‌اش پاسخ گفت اما حتی عنوان همین کتاب هم با انتقاداتی در شبکه های اجتماعی روبه‌رو شد.

لیلی گلستان

دیگر رسانه ها

کدخبر: 67709

ارسال نظر