تشنج در جلسه رئیسی با ۵۰ فعال سیاسی

محمدعلی ابطحی گفت: در جلسه دیشب با رئیسی خیلی‌ها حرف زدند. یک بار هم با صحبت‌های آقای محصولی که اصرار داشت بهترین انتخابات ۸۸ بوده و فتنه و از این صحبت‌ها به تشنج کشید. ربیعی جواب تندی به او داد

تشنج در جلسه رئیسی با ۵۰ فعال سیاسی

ر در نشست فعالان سیاسی با رئیسی تنش و شنجی رخ داد 

روایت خبرگزاری ایرنا از تشنج در نشست فعالان سیاسی با رئیسی را در ادامه بخوانید:

آغاز تنش و تشنج در نشست رئیس‌جمهور با فعالان سیاسی زمانی بود که «صادق محصولی» دبیرکل جبهه پایداری سخنان خود را آغاز کرد. محصولی اظهاراتی را مطرح کرد که سرآغاز تنش در جلسه بود. او گفت: «تحریم‌ها از فتنه ۸۸ شروع شد. مشارکت در آن انتخابات ۸۵ درصد بود اما با آن انتخابات چه کردند؟ انتخابات ۸۸ تنهاتنها انتخاباتی بود که نتایج آن صندوق به صندوق اعلام شد اما عده‌ای مدعی تقلب ۱۱ میلیونی در آن شدند». 

وقتی مجری جلسه تذکر پایان وقت را به محصولی داد، او گفت: «اجازه بدهید یک جمله دیگر بگویم»؛ اما در این میان «حسین مرعشی» سخنان محصولی را قطع کرد و گفت: «همان ۸۵ درصد را که گفتید کافی بود. فتنه ۸۸ فتنه احمدی‌نژاد بود»، سپس «مصطفی کواکبیان» خطاب به محصولی گفت: «از احمدی‌نژاد هم سخن می‌گفتید». 

«علی ربیعی» هم با قطع دوباره سخنان محصولی میکروفون خود را روشن کرد و گفت: «من آدم بی‌ادبی نیستم که مانع سخنان دیگران شوم اما آقای محصولی! روز انتخابات ۸۸، مهندس موسوی من را نزد شما فرستاد اما شما با اینکه وقت داده بودید اما من را به دفترتان راه ندادید»؛ 

محصولی ادعای ربیعی را رد کرد. در دیگر سوی جلسه «جواد امام» سخنگوی جبهه اصلاحات با صدایی بلند و با حالتی عصبانی سخنانی را درخصوص زمان پایان رأی‌گیری خطاب به محصولی بیان کرد و موجب تشنج در جلسه شد. سپس رئیس‌جمهور میکروفون خود را روشن کرد و گفت: «اجازه دهید مباحث به شیوه قبل ادامه پیدا کند و اگر بخواهید درخصوص این موضوع مصداقی صحبت کنید، نتیجه ای ندارد». 

در این میان «محمدعلی ابطحی» وارد بحث شد و گفت: «چرا جلسه متشنج شد؟» که آیت‌الله رئیسی از او خواست سخنان خود را آغاز و جلسه را از تشنج خارج کند. «محمدعلی وکیلی» نیز در واکنش به سخنان محصولی گفت: «آقای محصولی! شما باید این بحث را در جلسات احزاب و خانه احزاب مطرح کنید؛ جای این مباحث در این جلسه نیست».

سید محمدعلی ابطحی نیز در صفحه اینستاگرام خود از دیدار رییس‌ دولت سیزدهم با ۵۰ نماینده شاخص جریان‌های سیاسی کشور روایتی نوشت:

جلسه دو ساعته‌ای آقای رئیسی با روسای احزاب و فعالان سیاسی داشت. حدود ۵۰ نفر بودند. جلسه‌ای به این تنوع تا حالا ندیده بودم.خیلی‌ها حرف زدند. یک بار هم با صحبت‌های آقای محصولی که اصرار داشت بهترین انتخابات ۸۸ بوده و فتنه و از این صحبت‌ها به تشنج کشید. ربیعی جواب تندی به او داد

در همین تشنج، نوبت من شد که حرف بزنم. گفتم باید قبول کنیم مردم قهرند. تمام ما هم با هم تلاش کنیم اثری در مشارکت نخواهد داشت. شاید اگر اختیاراتی مثل سیاست خارجی که اثرش در اقتصاد مهمتر از همه هست و یا سیاست فضای مجازی و فیلترینگ را اعلام کنید مجلس تصمیم می‌گیرد. جامعه احساس کند مجلس می‌تواند موثر باشد.مجید انصاری، محمد و محسن هاشمی، کواکبیان، مرعشی، نوبخت، جواد امام، علی مطهری، وکیلی، ربیعی، پزشکیان و من از این سو و محصولی، روح‌الامینی، نظام موسوی، الله‌کرم و کلی از سیاسیون دیگر حرف زدند.

آقای رئیسی به من به شوخی گفت: استثنائا این دفعه خوب حرف زدی. منم لازمه بگم استثنائا این دفعه خیلی خوب حرف زد. به خصوص وقتی گفت: نظر ما این است که همه تایید شوند مگر آنان که با دلیل جدی و قانونی نمی‌توانند شرکت کنند. در حقیقت زیر آب عدم احراز صلاحیت را زد.

گرچه این جلسات در واقعیت اجتماعی اثر جدی نخواهد داشت اما برای زدن حرفها به صورت مستقیم خوب بود.

محمد علی ابطحی

 رئیسی در نشستی با بیش از ۵۰ نفر از سران احزاب و فعالان سیاسی: همه فعالان سیاسی و دستگاه‌ها موظف به ارتقای امید و نشاط در جامعه هستند

رئیس جمهور حضور سلایق مختلف را باعث هم‌افزایی در مسیر پیشبرد کشور دانست و گفت: دولت نه تنها از حضور سلایق مختلف در مجلس نگران نیست، بلکه آن را بستری برای شکل‌گیری مجلس قوی می‌داند که می‌تواند تقویت دولت و در نتیجه افزایش قدرت و اقتدار ایران را به دنبال داشته باشد.

 سید ابراهیم رئیسی شامگاه دوشنبه در نشستی صریح و صمیمی با بیش از 50 نفر از سران احزاب و فعالان سیاسی کشور، با بیان اینکه این نشست در لبیک به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در راستای تلاش برای ایجاد شور و افزایش مشارکت در انتخابات پیش‌رو برگزار شده است، چنین جلساتی را در نزدیک کردن نگاه‌ها به یکدیگر و هم‌افزایی احزاب و چهره‌های سیاسی، اجتماعی و اثرگذار در تقویت فضای انتخاباتی در جامعه موثر دانست.

رئیس جمهور در این جلسه 3 ساعته که با طرح دیدگاه‌ها، نظرات و انتقادات‌های گوناگون همراه بود، با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت باسعادت حضرت صدیقه طاهره(س) و نیز سالروز میلاد امام خمینی(ره)، حضور در جمع فعالان سیاسی و سران احزاب را فرصتی ارزشمند توصیف و تصریح کرد: استنباط از فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی این است که در شرایط فعلی مهمترین وظیفه همه فعالان سیاسی در نظام جمهوری اسلامی ایران اعم از دولت، قوای سه‌گانه و احزاب و چهره‌های سیاسی، ایجاد و ارتقای امید و نشاط در جامعه است.

دکتر رئیسی، دلدادگی به انقلاب اسلامی به رهبری امامی تحول‌خواه و خون‌های ریخته شده به پای درخت تنومند انقلاب را نقطه اشتراک همه فعالین سیاسی و اجتماعی در نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و با اشاره به اقدامات بزرگی که در جریان فعالیت بخش‌های مختلف نظام در طول 44 سال گذشته به انجام رسیده است، بر نگاه واقع‌بینانه، منصفانه و توأمان به دستاوردها و کاستی‌های دوره‌های گذشته تاکید کرد و افزود: همه باید بدانیم که اگر اقدام به تخریب وجهه دیگران کنیم، وجهه و اعتبار خود ما بالاتر نمی‌رود؛ دشمن به دنبال نفی دستاوردهای نظام و توقف پیشرفت کشور است لذا همه موظفیم ضمن افتخار به دستاوردهای 44 سال گذشته، برای رفع کاستی‌ها و پیشرفت‌های بیشتر تلاش کنیم.

ابراهیم رئیسی

رئیس جمهور با مهم دانستن نقش احزاب در اصلاح امور کشور، تلاش برای اصلاح‌گری و رفع گره‌ها را از کارکردهای اصلی احزاب و گروه‌های سیاسی و اجتماعی دانست و اظهار داشت: امروز همه موظفیم فارغ از اینکه چه کسی گره را ایجاد کرده، برای رفع آن تلاش کنیم.

دکتر رئیسی به برنامه دولت برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام اشاره کرد و گفت: برای دولت مهم این نیست که این طرح‌ها در زمان کدام دولت آغاز شده و تکمیل آنها به نام چه دولتی نوشته می‌شود، آنچه مهم است، تکمیل و بهره‌برداری از این طر‌ح‌هاست که باعث رضایت‌مندی مردم، ارتقای امید و افزایش سرمایه اجتماعی نظام خواهد شد.

رئیس جمهور همچنین طرح انتقاد در جامعه را باعث رشد و کمال دانست و با بیان اینکه این دولت برخلاف برخی دیگر که ادعای مدارا داشته‌اند، سعه صدر بالایی در برابر انتقادات داشته است، تصریح کرد: از طرح انتقادات، نظرات و دیدگاه‌های مختلف و متنوع استقبال می‌کنیم، اما طرح انتقادات باید نتیجه عینی برای مردم و جامعه داشته باشد.

دکتر رئیسی با اشاره به موضوع پرونده‌های مفاسد اقتصادی، اکتفا کردن به تکرار اخبار مفاسد را بی‌فایده و موجب سرخوردگی و ناامیدی مردم و افکار عمومی دانست و خاطرنشان کرد: آنچه در این زمینه می‌تواند موثر بوده و ضمن اصلاح امور به ارتقای امید و نشاط مردم بیانجامد، دو موضوع پیگیری مستمر در به نتیجه رساندن پرونده‌ها و برخورد با مفسدین و از بین بردن بسترهای فساد برای جلوگیری از تکرار آن است.

رئیس جمهور در ادامه حضور سلایق مختلف را باعث هم‌افزایی در مسیر پیشبرد کشور دانست و افزود: دولت نه تنها از حضور سلایق مختلف در مجلس نگران نیست، بلکه آن را بستری برای شکل‌گیری مجلس قوی می‌داند که می‌تواند تقویت دولت و در نتیجه افزایش قدرت و اقتدار ایران را به دنبال داشته باشد.

دکتر رئیسی با تاکید بر پرهیز از قبیله‌گرایی در فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی، درباره مباحث مطرح در احراز صلاحیت‌ها نیز تصریح کرد: از نظر دولت همه افراد دارای صلاحیت هستند، مگر اینکه دلیل متقنی بر عدم صلاحیت وجود داشته باشد. مهم افزایش مشارکت است که همه باید در این مسیر تلاش کنند.

رئیس جمهور با اشاره به برخی نکات مطرح شده در این نشست درباره تاثیر مشکلات اقتصادی بر مشارکت در انتخابات خاطرنشان کرد: اساسا یکی از رسالت‌های انقلاب اسلامی فقرزدایی و بهبود مستمر وضعیت معیشت بخش‌های مختلف جامعه است. در سال‌های سپری شده از انقلاب نیز کارهای بزرگ و زیادی در این زمینه انجام شده، اما همچنان نیازمند استمرار تلاش‌ها در این زمینه هستیم.

دکتر رئیسی از همه افرادی که امکان بیان عمومی نظرات و دیدگاه‌هایشان را دارند خواست که با بیان، قلم و عمل‌شان برای تعالی و رشد بیش از پیش نظام جمهوری اسلامی ایران تلاش کنند.

پیش از سخنان رئیس جمهور به ترتیب آقای مجید انصاری، خانم زهره الهیان، و آقایان مسعود پزشکیان، اسدالله بادامچیان، علی مطهری، مالک شریعتی، مصطفی کواکبیان، حسین الله‌کرم، محمدباقر نوبخت، عبدالحسین روح‌الامینی، علی ربیعی، سید نظام‌الدین موسوی، محسن هاشمی، قدرت‌علی حشمتیان، سید حسین مرعشی، سید محمدصادق محصولی، محمدعلی ابطحی، ابوالقاسم جراره، مسعود زریبافان، محمدعلی وکیلی، جواد امام، حمید رسایی، حسین کمالی، محمد هاشمی و غلامعلی حدادعادل در سخنانی ضمن قدردانی از دعوت رئیس جمهور و برگزاری این نشست به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود درباره برگزاری انتخابات مشارکتی و افزایش مشارکت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پرداختند.

حاضران همچنین در پایان جلسه پس از ثبت عکس یادگاری، شام را مهمان رئیس جمهور بودند.

 

دیگر رسانه ها

کدخبر: 120633

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      ارسال نظر