صحبتهای جنجالی میرسلیم درباره آزاد شدن فرزند مجاهدش: به من ربطی ندارد؛ از خودش بپرسید + ویدیو

مصطفی میرسلیم نماینده پرحاشیه مجلس که هرازگاهی با سخنانش فضای سیاسی - اجتماعی را برهم می ریزد در جدترین اظهاراتش در نحوه آزاد شدن فرزندش از زندان گفت: «به من ربطی ندارد؛ از خودش بپرسید.»

صحبتهای جنجالی میرسلیم درباره آزاد شدن فرزند مجاهدش: به من ربطی ندارد؛ از خودش بپرسید + ویدیو

مصطفی میرسلیم چهره جنجال هاست . مصطفی میرسلیم نماینده پرحاشیه مجلس که هرازگاهی با سخنانش فضای سیاسی - اجتماعی را برهم می ریزد در جدیدترین اظهاراتش در نحوه آزاد شدن فرزندش از زندان گفت: «به من ربطی ندارد؛ از خودش بپرسید.»

سید مهدی آقا میرسلیم پسر مصطفی میرسلیم  به اتهام ارتباط با سازمان مجاهدین خلق/منافقین در سال ۱۳۹۸ بازداشت و پس از قطعی شدن حکم از بهمن ۱۳۹۹ برای گذراندن حکم ۵ سال حبس در زندان اوین است. البته نیمی از مدت حبس او مشمول عفو شده است.

بیشتر بخوانید :میرسلیم: عوامل ناآرامی‌ها باید در فاصله ۵ یا ۱۰ روز بعد از دستگیری اعدام شوند

جزئیات بازداشت پسر مصطفی میرسلیم نماینده مجلس به جرم همکاری با منافقین

پسر مصطفی میرسلیم

سید مصطفی میرسلیم نمایندۀ کنونی تهران در مجلس شورای اسلامی که بیشتر به خاطر کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری در سال 1396 با تکیه کلام «‌اینو چی می گی آقای روحانی؟!» و مخالفت با واردات خودرو و دفاع از خودروهای ایرانی در افکار عمومی شهرت دارد، این روزها سوژۀ فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی است.

تناقضات بسیار میان گفته ها و واقعیت زندگی مصطفی میرسلیم و اظهارنظرهای عجیب او در بسیاری موارد، تیتر رسانه ها می شود. از مخالفت با واردات کالا و اصرار به مردم برای استفاده از تولیدات داخلی، با وجود اینکه خودش ساعت میلیاردی و کفش و موبایل آمریکایی استفاده می کند؛ تا ادعای عجیبش درباره عدم تفاوت ۲۰۶ و لندکروز. از همه عجیب تر صحبت های وی درمورد اعدام دستگیر شدگان اعتراضات سال گذشته بود. وی در مورد عوامل ناآرامی‌‌ها اظهار داشت باید «در فاصله ۵ یا ۱۰ روز بعد از دستگیری اعدام شوند»، در حالی که پس از محرز شدن جاسوسی پسر مصطفی میرسلیم برای سازمان مجاهدین، معتقد بود فرزندش گول خورده است و زندان، مجازات مناسبی برای فردی با شرایط ضعیف پسرش نیست. حالا هم در گفتگو با خبرآنلاین، از توضیح دادن نحوه آزادی فرزندش امتناع کرد.

   نه به خاطر کفش‌های آمریکایی نمایندۀ مخالف مصرف محصولات خارجی که توضیح داده هدیه گرفته بوده، نه به سبب اظهار نظر تازه در مخالفت با استفاده از خودروهای روز دنیا در ایران، نه یادآوری هشدارهای او در مقام وزیر ارشاد به هنرمندان در سال 76 تا از خاتمی حمایت نکنند که به یک دلیل دیگر: این که تأیید کرده پسرش (سید مهدی آقا میرسلیم) به اتهام ارتباط با سازمان مجاهدین خلق/منافقین در سال 1398 بازداشت و پس از قطعی شدن حکم از بهمن 1399 برای گذراندن حکم 5 سال حبس در زندان اوین است. البته نیمی از مدت حبس او مشمول عفو شده است.

         او توضیح داده «‌مهدی البته فاقد هرگونه اطلاعات طبقه بندی بوده و منافقین موفقیتی جز به دام انداختن او به دست نیاورده‌اند. نقطه ضعف او که از بدو تولد با او بوده هم مسألۀ جسمی است و هم روحی. من و مادرش هم بسیار تلاش کردیم تا این نقاط ضعف بر شخصیت او اثر نگذارد ولی بسیار عاطفی و ساده‌لوح و سست اراده است و این ضعف موجب ناتوانی در تأمین وضعیت معیشتی او شده و منافقین با استفاده از همین موارد توانستند او را جذب کنند و به انحراف بکشانند و مأموران امنیتی نیز گمان برده بودند او عنصر اثرگذاری است و در دوران بازجویی متوجه شد به دام افتاده و شب و روز را با اشک می‌گذراند و هم‌بندی‌هایش او را وادار کردند قرص آرام‌بخش مصرف کند و ضعف جسمانی‌اش تشدید بشود و حتی تعادلش را از دست بدهد.»

در جدترین اظهارات میرسلیم با حضور در کافه خبر، خبرآنلاین در پاسخ به سوالی پیرامون نحوه آزاد شدن فرزندش از زندان گفت: «به من ربطی ندارد؛ از خودش بپرسید.»

در بخش دیگری از گفتگوی مصطفی میر سلیم با کافه خبر، خبرآنلاین، او درباره انتقادها (شما بخوانید تناقضات رفتاری)، می خواهند آبرویم را ببرند و توضیح داد که به انتقادهای درست، واکنش مناسب نشان داده است. 

سال گذشته انصاف نیوز به نقل از مطهره شفیعی در آرمان ملی نوشت: تصمیمات قوه‌قضائیه مبنی بر صدور حکم اعدام تعدادی از بازداشتی‌‌های اعتراضات اخیر سبب واکنش‌هایی در جامعه شده است. از سوی دیگر ذکر اتهام محاربه محل چالش میان علماست. با این همه قوه‌قضائیه احکامی را صادر کرده که اجرا می‌‌شود وغیرقابل کتمان نیست. اما موضوعی که سبب انتقادات زیادی شد به اظهارات مصطفی میرسلیم، نماینده تهران و عضو حزب موتلفه مربوط است.

میرسلیم

در حالی که بسیاری از صاحب‌نظران و کارشناسان تاکید بر تعویق اجرای حکم اعدام داشتند، او که با چهره گرفته و پریشان از بازداشت پسرش به جرم ارتباط با منافقان صحبت می‌‌کرد، در پاسخ به اظهارات برخی مبنی بر فاصله کوتاه دستگیری تا اعدام عاملان ناآرامی‌‌ها تصریح کرد: «خیر به این صورت نیست. به‌نظر بنده فاصله بین دستگیری عوامل ناآرامی‌‌ها تا اعدام آنها بسیار زیاد است و باید در فاصله ۵ یا ۱۰ روز بعد از دستگیری اعدام شوند، منتها قوه‌قضائیه روال خودش را دارد» این اظهارات با واکنش‌هایی مواجه شد.

میرسلیم

از سوی دیگر برخی پس از اطلاع از اظهارات او به یاد پرونده پسر مصطفی میرسلیم افتادند؛ به پرونده مهدی میرسلیم، بدون سروصدا رسیدگی شد و پدرش اصرار بر گول‌خوردن پسر داشت؛ اما برای مهدی‌‌های دیگر طلب اعدام دارد. روایت پدر از آنچه مهدی کرد جالب است: «منافقان با شناسایی و سوءاستفاده از نقطه ضعف مهدی او را شکار کرده و به دام انداخته و سعی کردند از او اطلاعاتی به‌‌دست بیاورند که البته چون او فاقد هرگونه اطلاعات طبقه‌بندی شده بوده، موفقیتی جز به‌دام انداختن او به‌دست نیاوردند. فرزندم بسیار عاطفی و ساده‌لوح و سست ‌‌اراده است؛ این ضعف موجب ناتوانی در تامین وضعیت معیشتی او شده و منافقان نیز با استفاده از همین موارد توانستند او را جذب کنند و به انحراف بکشانند و مأموران امنیتی نیز گمان کرده بودند که او عنصر اثرگذاری است.»

توضیح میرسلیم درباره آزاد شدن فرزندش: به من ربطی ندارد؛ از خودش بپرسید

آیا مهدی به صرف ادعای پدر مبنی بر ساده ‌لوح بودن لایق ترحم است و دیگرانی که آقای میرسلیم از وضعیت آنها بی‌‌خبر است، لایق اعدام هستند؟ میرسلیم پس از زندانی شدن پسرش در نامه به رئیس قوه قضائیه نوشت: «برایم محرز شد که از طرف هم‌‌بندی‌‌هایش ظلمی رخ داده، در نامه‌‌ای از رئیس قوه قضائیه سوال کردم که آیا منظور از ۵ سال حبس، زندان توأم با تحقیر و توهین و اخاذی است؟ ایشان هم بزرگواری کردند و جواب دادند.»

 

در اواخر تیر ماه ۱۴۰۱ بود که مصطفی میرسلیم درخصوص ماجرای بازداشت پسرش به اتهام همکاری با منافقین توضیحاتی را ارائه کرد. او در این خصوص گفت: «پسرم را ظاهراً پس از دو سال مراقبت، در تیرماه ١٣٩٨ بازداشت و در بهمن ۱۳۹۸ به اتهام اقدام علیه امنیت ملی به پنج سال حبس محکوم کردند که پس از درخواست تجدید نظر و قطعی شدن حکم، در بهمن ١٣٩٩ به زندان اوین برده شد. در هنگام دستگیری او، با اطلاعاتی که مأموران امنیتی به من دادند متوجه مسائلی که او را گرفتار کرده بود، شدم و فکر می‌کنم که اگر زودتر متوجه این مسائل شده بودم، با تنبیه مختصری می‌توانستم او را از این وضعیت نجات دهم.»

پس از آزادی پسر مصطفی میرسلیم، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به اینکه فرزند شما بنابر عفو رهبری آزاد شد؟ گفت: «فکر کنم عفو رهبری شامل پسر من هم شد باید از خودش بپرسید. او در واکنش به اینکه یعنی شما در جریان پرونده فرزندتان قرار ندارید؟ تصریح کرد: «می دانم فرزندم آزاد شده اما نمی دانم مورد عفو رهبری قرار گرفته است یا خیر.»

 

دیگر رسانه ها

کدخبر: 101308

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      ارسال نظر