طرح دائمی شدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران همزمان با مذاکرات

کمیته روابط خارجی نمایندگان آمریکا طرحی را برای دائمی کردن تحریم‌های این کشور علیه ایران ارائه کرده‌ است که به زودی برای رای‌گیری راهی صحن علنی مجلس آمریکا خواهد شد.

طرح دائمی شدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران همزمان با مذاکرات

همزمان با مذاکرات غیرمستقیم میان تهران – واشنگتن در قطر و عمان، سیاستمداران و نمایندگان تندرو در آمریکا در تقلا هستند تا با تصویب طرح های ضد ایرانی و دائمی کردن تحریم ها علیه ملت ایران، مانع هرگونه توافق احتمالی میان جمهوری اسلامی ایران و دولت بایدن برای رفع تحریم ها و کارشکنی در این مسیر شوند.

کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی طرحی دو حزبی را برای دائمی کردن تحریم‌های سال ۱۹۹۶ علیه ایران به تصویب رساند تا آن را راهی صحن علنی مجلس نمایندگان کند.

میشل استیل از کالیفرنیا و سوزی لی و همچنین مایکل مک کال رئیس این کمیته از حامیان این طرح ضد ایرانی هستند.

مایکل مک ‌کال و ۲۲ نفر دیگر از اعضای این کمیته طرحی را معرفی کرده‌اند که قانون فعلی تحریم‌های ایران را که در سال ۲۰۲۶ میلادی منقضی می‌شود، دائمی خواهد کرد.

این طرح که به اتفاق آرا در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد، برای رای گیری به صحن مجلس فرستاده خواهد شد و تحریم‌های اقتصادی سال ۱۹۹۶ علیه ایران را دائمی می‌کند.

استیل در بیانیه ای گفت: از کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان برای رای دادن به لایحه قانون تحکیم تحریم‌های ایران، بسیار سپاسگزارم.

این سیاستمدار تندروی آمریکایی ادعا کرد: «حکومت شرور ایران ثابت کرده است که نمی توان به آن برای انجام یک مذاکره با حسن نیت اعتماد کرد. ما تنها با قدرت می توانیم راه صلح را نشان دهیم، به حملات بی رحمانه آنها به مردم خود پایان دهیم و از یک ایران هسته ای جلوگیری کنیم.»

این سیاستمدار جمهوری خواه اهل کالیفرنیا افزود: با دائمی کردن این تحریم ها، آمریکا به ایران این پیام را می دهد که ما خشونت های مداوم آنها را تحمل نخواهیم کرد و به متحدان خود نیز باید بگوییم که باید فشار خود را بر این کشور سرکش افزایش دهند.

سوزی لی نیز در بیانیه ای مدعی شد: "ایران به رغم تلاش‌های آمریکا و متحدانش برای بهبود ثیات در خاورمیانه،‌یک حامی و صادرکننده تروریسم باقی مانده و نه تنها همسایگانش، که ثبات جهان را تهدید می‌کند."

طرح مشابهی نیز در سنای آمریکا از سوی سناتور تیم اسکات جمهوریخواه و جکی روزن و مگی حسن دموکرات در حال پیگیری است.

این در حالی است که انریکه مورا معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با انتشار پستی توئیتری از گفتگوهای فشرده دیروز و امروزش با علی باقری معاون سیاسی وزیر خارجه ایران در دوحه خبر داد.

براساس قانون تحریم ایران که اولین بار در زمان رئیس جمهوری بیل کلینتون وضع شد، دولت آمریکا اجازه خواهد داشت تا یک رشته تحریم‌های تجاری و مالی را علیه ایران به اجرا بگذارد.

 

دیگر رسانه ها

کدخبر: 93463

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      ارسال نظر