پیامک واریز سود 2 میلیونی سهام عدالت | ماجرا چیست؟

در چند روز گذشته پیامکی برای برخی از مردم ارسال شده که برای ثبت‌نام سهام عدالت ثبت نام کنند و در این پیامک گفته می‌شود سود دو میلیون و ۲۹۰ هزار تومانی برای ثبت‌نام‌کنندگان واریز می‌شود. اما ماجرا چیست؟

پیامک واریز سود 2 میلیونی سهام عدالت | ماجرا چیست؟

سود سهام عدالت برای سهامداران واریز شده است؟ ماجرای پیامک واریز سود ۲ میلیونی سهام عدالت چیست؟ در چند روز گذشته، پیامکی برای برخی از مردم ارسال شده است و در این پیامک از آنها خواسته شده است که برای ثبت‌نام سهام عدالت اقدام کنند؛ در این پیامک گفته می‌شود سود دو میلیون و ۲۹۰ هزار تومانی برای ثبت‌نام‌کنندگان سهام عدالت واریز می‌شود. سود سهام عدالت همچنان قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: خبر جدید و فوری از پرداخت سود سهام عدالت

کلاهبرداری با ترفند سود سهام عدالت این روزها افزایش یافته است. پلیس فتا بارها درباره ثبت‌نام و واریز سود سهام عدالت توسط کلاهبرداران هشدار داده است. 

سهام عدالت

بیشتر بخوانید: خبر مهم بورس برای سهامداران عدالت | زمان واریز سود سهام عدالت اعلام شد

پیامک ثبت‌نام سهام عدالت یک نوع کلاهبرداری جدید است. چون تا این لحظه هیچ خبری از ثبت‌نام سهام عدالت برای افراد منتشر نشده است و دولت فعلا هیچ برنامه‌ای برای تخصیص سهام عدالت جدید به مردم ندارد.

از طرف دیگر اگر اولویتی برای ثبت‌نام سهام عدالت وجود داشته باشد با افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی است و نه دیگران. این در حالی است که در پیامک ثبت‌نام سهام عدالت اینگونه ادعا شده که همه افراد می‌توانند ثبت‌نام کنند و سایت برای همه گروه‌ها باز است.

در متنی که برای افراد ارسال شده آمده: «سایت سهام عدالت که امروز توی اخبار اعلام کردن، حتما برید ثبت نام کنید. به هر چی دوست و آشنا دارید بفرستید. تا ۱۲ فردا ظهر سایت بازه.» پس از آن هم آدرسی را برای ثبت نام اعلام کرده‌اند که کاملا اشتباه است.

آدرس درست سامانه ثبت نام سهام عدالت samanese.ir است اما در این پیامک سامانه دیگری معرفی شده است.

گفته می‌شود که با کلیک روی لینک سامانه اعلام شده در این پیامک کلاهبرداری، امکان هک حساب بانکی افراد ممکن می‌شود. همچنین از طریق این لینک، تلگرام افراد هم هک می‌شود و با هک تلگرام، این لینک برای تمام افرادی که شماره آنها در دفتر تلفن افراد وجود دارد ارسال می‌شود.

این اولین باری نیست که پیامک ثبت‌نام سهام عدالت یا یارانه برای افراد ارسال می‌شود و هدف آن کلاهبرداری از حساب بانکی افراد است. به نظر می‌رسد که این پیام‌ها مدام برای کاربران مختلف ارسال می‌شود و هر بار ماجرای دریافت سهام عدالت چند میلیونی و یا ثبت نام یارانه برای جاماندگان اطلاع‌رسانی می‌شود. این پیامک‌ها در حالی است که هر گونه ثبت‌نامی برای سهام عدالت و یا یارانه از طریق اخبار و رسانه‌های رسمی اطلاع‌رسانی می‌شود و نه از طریق پیامک‌های غیررسمی.

هشدار مهم درباره واریز سود سهام عدالت

رئیس پلیس فتای البرز از شناسایی فردی که با ترفند مشاهده سود سهام عدالت بیش از یک هزار مورد کلاهبرداری اینترنتی به ارزش ۱۵ میلیارد ریال کرده بود، خبر داد.

 

سرهنگ رسول جلیلیان، رئیس پلیس فتای البرز اظهار کرد: در پی مراجعه چند شهروند کرجی به پلیس فتا و اعلام شکایت مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب، موضوع در دستورکار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

جلیلیان افزود: بررسی‌های اولیه حکایت از این داشت که مالباختگان در یکی از شبکه‌های اجتماعی با تبلیغی مبنی بر مشاهده سود سهام عدالت مواجه شده و برای مشاهده سود این سهام به درگاه پرداخت بانکی جعلی هدایت می‌شوند و از این طریق اطلاعات بانکی آنها به سرقت رفته و طرف کلاهبردار اقدام به برداشت غیرمجاز یک میلیارد ریال از حساب آنها می‌کند.

رئیس پلیس فتای استان البرز اضافه کرد: مأموران پلیس فتا با انجام اقدامات تخصصی و بررسی مستندات جمع‌آوری شده، متهم دخیل در این کلاهبرداری را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه نامبرده را در یکی از استان‌های همجوار دستگیر کردند.

این مقام انتظامی با اشاره به کشف اطلاعات بیش از ۱۵۰۰ حساب بانکی در مخفیگاه متهم، تصریح کرد: ارزش کلاهبرداری صورت گرفته توسط کارشناسان حدود ۱۵ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

سرهنگ جلیلیان در پایان با بیان اینکه پرونده را جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقام قضائی دادند که در این رابطه تاکید می‌شود: برای مشاهده و دریافت سود سهام عدالت نیاز به هیچ گونه پرداخت وجهی نیست و این سود با توجه به اعلام مراجع رسمی در زمان مقرر به حساب‌هایی که قبل‌تر توسط افراد اعلام شده واریز خواهد شد.

این مقام انتظامی تاکید کرد: شهروندان به‌هیچ‌عنوان به پیامک‌ها و تماس‌های تلفنی که در آن از مردم درخواست اطلاعات شخصی جهت ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت می‌شود، توجه نداشته باشند و هرگونه اطلاع و اخبار را تنها از طریق سایت‌های معتبر و رسانه‌های جمعی پیگیری کنند.

رئیس پلیس فتای استان البرز در پایان گفت: سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن‌ها می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایند و در صورت نیاز نیز می‌توانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی فوریت‌های سایبری و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به‌صورت شبانه‌روزی با همکاران ما در میان بگذارند.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 91610

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      ارسال نظر