تصمیم جدید آموزش و پرورش درباره مدارس دخترانه

معاون وزیر آموزش و پرورش در خصوص شرایط تدریس معلم آقا در مدارس دخترانه و مدیریت زنان در مدارس پسرانه توضیح داد.

تصمیم جدید آموزش و پرورش درباره مدارس دخترانه

 رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: استفاده از معلم آقا در تمام پایه‌های تحصیلی مدارس دخترانه به جز پایه دوازدهم ممنوع است.

 

مدرسه باید با ویژگی‌های فردی و جنسیتی دانش آموزان همخوانی داشته باشند. بحث صرفا محرم‌سازی نیست در واقع برنامه‌ای که برای آینده داریم این است که در نقشه مدارس دخترانه و پسرانه و حتی مدارس ابتدایی با متوسطه تفاوت قائل باشیم و در نقشه‌ها این نیازمندی‌ها و ویژگی‌ها لحاظ شده است

به گزارش عرشه آنلاین، در سال های اخیر موضوعات و قوانینی پیرامون حضور معلمان آقا در مدارس دخترانه مطرح شده و در برخی مدارس دخترانه نیز از معلمان آقا برای تدریس استفاده می‌شود. ‌

در همین راستا احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: حضور معلم آقا در تمام پایه‌های تحصیلی مدارس دخترانه به جز پایه دوازدهم ممنوع است. جنسیت معاون و مدیران مدرسه باید متناسب با جنسیت دانش آموزان باشد.

او افزود: در مقطع ابتدایی مدرسه چه دولتی و چه غیر دولتی مشکلی نداریم. البته طبق قوانین، در مدارس دولتی ابتدایی در صورتی که اغلب معلمان خانم هستند، مدیر مدرسه هم می‌تواند یک خانم باشد؛ اما قانون مدارس غیر دولتی در این مورد با مدارس دولتی متفاوت است.

 محمودزاده ادامه داد: مدارس غیر دولتی در برخی از مسائل محدودیت‌های بیشتری نسبت به مدارس دولتی دارند؛ به همین علت مجلس در ذیل اصلاح موادی از قانون مدارس غیر دولتی قانونی را اصلاح کرد که از حالا به بعد در مدارس ابتدایی پسرانه که اغلب معلمان خانم هستند، مدیر مدرسه نیز می‌تواند یک خانم باشد

  دریروز هم «حمیدرضا خان‌محمدی» معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در مورد استاندارد سرویس‌های بهداشتی مدارس عنوان کرد: در مدارس مختلف این تعریف کاملا متفاوت است؛ ما مدارس شبانه روزی، دو شیفت و… داریم که برای هر کدام از آن‌ها موارد مربوط به سرویس بهداشتی متفاوت است.

خان محمدی تاکید کرد: در مدارس کوچک مقیاس مانند مدرسه یک کلاسه باید دو چشمه سرویس بهداشتی وجود داشته باشد که معمولا شامل مدارس مختلط در روستاها می‌شود. بنابراین یک مدرسه ۱۲ کلاسه ما به طور متوسط باید دارای ۱۲ تا ۱۵ چشمه سرویس بهداشتی داشته باشد. همچنین لازم است که فاصله سرویس‌های بهداشتی و فضای آموزشی نیز استاندارد کافی را داشته باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه، در خصوص محرم‌سازی مدارس برای دختران و نیاز به تغییرات فیزیکی نقشه‌ها بیان کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره شده است که مدرسه باید با ویژگی‌های فردی و جنسیتی دانش آموزان همخوانی داشته باشند. بحث صرفا محرم‌سازی نیست در واقع برنامه‌ای که برای آینده داریم این است که در نقشه مدارس دخترانه و پسرانه و حتی مدارس ابتدایی با متوسطه تفاوت قائل باشیم و در نقشه‌ها این نیازمندی‌ها و ویژگی‌ها لحاظ شده است.

منبع: ايسنا

دیگر رسانه ها

کدخبر: 122930

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      ارسال نظر