ستاره زن سینمای ایران پارکینسون گرفت | روایت تلخ از افسر اسدی و همسرش اصغر همت

افسر اسدی هنرمند پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر اهل ایران در گفت‌وگویی از مبتلا شدن به بیماری پارکینسون خبر داده است.

ستاره زن سینمای ایران پارکینسون گرفت | روایت تلخ از افسر اسدی و همسرش اصغر همت

افسر اسدی هنرمند پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر اهل ایران در گفت‌وگویی از مبتلا شدن به بیماری پارکینسون خبر داده است.

به گزارش عرشه آنلاین؛  بازیگر باسابقه سینما، تلویزیون و تئاتر مدتی است که درگیر بیماری پارکینسون شده است. او در گفتگویی که به تازگی منتشر شده از وضعیت بد جسمانی‌ و مصرف داروهای زیاد اعصاب و روان خبر داد و گفت به خاطر پَنیک مدت‌ها خانه نشین بود.

او در گفت‌و‌گو با سایت «دیباچه» از ابتلا به پارکینسون خبر داد و گفت با دارو سعی در جلوگیری از پیشرفت این بیماری را دارد. به گفته این بازیگر پیشکسوت، مصرف داروی زیاد، باعث اختلال در انجام کارهای روزمره‌ از سوی او شده است.

افسر اسدی همچنین گفت پیش از داروهای مربوط به پارکینسون، به خاطر ابتلا به پَنیک، داروهای اعصاب مصرف می‌کرد. او گفت شرایط ناشی از حملات پنیک باعث شده‌ بود تا مدتی خانه‌نشین شود.

خانم اسدی پس از سال‌ها دوری از صحنه به تازگی با تئاتری به کارگردانی مازیار لرستانی به صحنه بازگشت.

مازیار لرستانی که کارنامه پروپیمانی در زمینه کارگردانی تئاتر دارد، حضور دوباره خود در این عرصه را با نمایش «در انتظار گودو» رقم زد که افسر اسدی هم در آن نقش آفرینی می‌کرد. این نمایش مهرماه جاری در تالار چهارسوی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفت.

افسر اسدی

بیوگرافی افسر اسدی

افسر اسدی متولد سال ۱۳۳۶ در شهر میانه استان آذربایجان شرقی و دارای لیسانس کارگردانی و بازیگری از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است.

او فعالیت هنری خود را با تئاتر آغاز کرد.

افسر اسدی

در سال ۵۸ با بازی در سریال «هزار دستان» به کارگردانی علی حاتمی برای نخستین بار مقابل دوربین رفت. این سریال که ساخت آن ۸ سال به طول انجامید، در سال ۶۷ به نمایش درآمد.

افسر اسدی در سال ۶۸ برای نقش آفرینی‌اش در فیلم «عبور از غبار» به کارگردانی پوران درخشنده موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از جشنواره فیلم فجر شد.

او همچنین در سال ۷۳ برای بازی اش در فیلم «روسری آبی» ساخته رخشان بنی اعتماد، نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از جشنواره فیلم فجر شد.

افسر اسدی طی سال‌های فعالیت خود در فیلم‌ها و سریال‌های زیادی نقش‌آفرینی کرده است، از‌جمله سریال‌های «دزدان مادربزرگ»، «ریحانه» و «باغ سرهنگ» و فیلم‌های سینمایی «مقلد شیطان»، «جامه دران»، «ملی و راه‌های نرفته‌اش» و «رضا».

افسر اسدی

افسر اسدی

بیوگرافی اصغر همت

اصغر همت متولد سال ۱۳۳۱ در شیراز و فارغ التحصیل رشته تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است.

از کودکی به نمایش های تخت حوضی و تعزیه علاقه داشت و از دوران دبیرستان به فعالیت در تئاتر در این زمینه‌ ها روی آورد.

افسر اسدی و اصغر همت

در سال ۵۷ با بازی در فیلم های سینمایی «ماجراهای علاء الدین و چراغ جادو» ساخته ی پرویز نوری و «سرخپوست ها» به کارگردانی غلامحسین لطفی وارد سینما شد.

نخستین تجربه ی تلویزیونی او در سال ۵۸ با بازی در سریال «هزار دستان» ساخته ی علی حاتمی رقم خورد.

در سال ۷۰ در سریال «امام علی» نقش آفرینی کرد که این تجربه او را به بازیگری شناخته شده تبدیل کرد.

از جمله آثار مشهور اصغر همت می توان به سریال های تلویزیونی آژانس دوستی و زمین گرم و فیلم های سینمایی مقلد شیطان و یه حبه قند اشاره کرد.

ماجرای ازدواج افسر اسدی و اصغر همت

افسر اسدی و اصغر همت

اصغر همت درباره ی ماجرای آشنایی او و همسرش گفته: «اواخر سال ۵۸ نمایشنامه ای به نام براند در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه رفت که در آن من نقش براند را به عهده داشتم و افسر اسدی نقش مقابل مرا بازی می کرد و اتفاقی که روی صحنه افتاد به صحنه زندگی ما هم کشیده شد، یعنی ازدواج کردیم.»

افسر اسدی درباره ی تجربه های بازیگری مشترک او و همسرش گفته: «ما به خاطر شرایط بچه هایمان همیشه سعی کرده ایم در پروژه های مشترک حضور پیدا نکنیم اما در سریال هزاردستان، فیلم های روزهای انتظار و مقلد شیطان و برنامه تلویزیونی زندگی جاری است با هم بازی کردیم.»

افسر اسدی و اصغر همت ۲ فرزند به نام های غزل و هامون دارند.

غزل همت فارغ التحصیل رشته طراحی داخلی در آمریکا است و در آنجا زندگی می کند.

هامون همت هم دانش آموخته رشته گرافیک است. حرفه ی اصلی او انیمیشن و طراحی است اما به ساخت مجسمه با قطعات دورریز ماشین نیز مشغول است. او در سال ۹۸ در برنامه «عصر جدید» شرکت کرد و در اجرای خود به ساخت یک اسلحه فلزی با قطعات دورریز ماشین پرداخت.

 

دیگر رسانه ها

کدخبر: 111302

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      ارسال نظر