یارانه چادر پرداخت می‌شود

انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده درباره اختصاص یارانه چادر و حجاب توضیحاتی را ارائه کرد.

یارانه چادر پرداخت می‌شود

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اعلام کرد: طرح یارانه چادر و حجاب از گروه‌های مردمی دریافت شده و در دست بررسی است.

به گزارش عرشه آنلاین، به نقل از معاونت زنان ریاست جمهوری، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در نشستی صمیمی با اقشار مختلف زنان در یزد به گفتگو نشست و ضمن شنیدن نظرات و پیشنهادات آنان تاکید کرد: طرح یارانه چادر و پوشش اسلامی مثل بسیاری از طرح‌های دیگر مردمی دریافت شده و در دست بررسی است و هیچ مصوبه‌ای ندارد.

انسیه خزعلی در این نشست با بیان اینکه برای سلامتی و نشاط بانوان اعتبار ایجاد سالن ورزشی و تکمیل و تجهیز پارک‌های بانوان در سفر دوم دیده شده است، از اعتباراتی خبر داد که نسبت به برخی از موارد مطرح شده و درخواست‌های بانوان مورد توجه قرار گرفته است، ایشان افزود: در ادامه اجرایی شدن مصوبات سفر اول، اعتباراتی برای ساخت سالن ورزشی بانوان و تکمیل و تجهیز پارک‌های بانوان در استان یزد تأمین شده است همچنین اعتباراتی برای آسیب زدایی و مهارت آموزی، بازارچه بانوان و اشتغال زایی خواص بانوان از دستاوردهای این سفر است.

او با تاکید بر اینکه ۸۰ درصد مصوبات سفر قبل در حیطه بانوان مورد اقدام و اجرا قرار گرفته، اظهار امیدواری کرد که ۲۰ درصد دیگر هم با توجه به اینکه اعتبار آن مربوط به ۱۴۰۱ است تا پایان سال جذب و مورد بهره برداری قرار گرفت.

خزعلی همچنین در پاسخ به گلایه مندی از قیمت پوشاک اسلامی و چادر و درخواست یکی از بانوان برای حمایت از حجاب اسلامی و طرح یارانه چادر اظهار نمود: قبلاً هم در پاسخ به مکالمه تلفنی یکی از شهروندان که پیشنهاد طرحی برای حمایت از چادر داشت، عرض کردم طرح کالای فرهنگی دانستن پوشش حجاب و چادر و اعطای یارانه به آن از گروههای مردمی دریافت شده و در دست بررسی است و البته هیچ مصوبه‌ای ندارد.

او تاکید کرد: این امر طبیعتاً باید مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد و صاحبنظران اعلام نظر کنند ولی شخصاً معتقد هستم که باید از همه تولیدی‌هایی که لباس استاندارد و مطابق هنجارهای ملی تولید می‌کنند، حمایت شود و ایجاد یارانه جز در موارد استثنا به نفع روال صحیح و قانونی جامعه نیست.

جزئیات طرح یارانه چادر و حجاب

انسیه خزعلی معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: موضوع لباس و پوشش مناسب طبق گفته بانوی عضو کابینه آیت‌الله رئیسی، هم در شوراهای فرهنگی و هم در دولت مورد توجه بوده و طرحی در دست است که چادر به‌عنوان کالای فرهنگی شناخته شده و به آن یارانه تعلق گیرد تا پوشش مناسب با قیمت مناسب در اختیار افراد قرار داده شود.

ایرنا نوشت:« روزتون مبارک»؛ جمله‌ای که پاسخ‌های «انسیه خزعلی» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در آستانه ولادت حضرت زهرا (س) به تماس‌های بانوان با آن شروع شد؛ نشستی که ۲۰ دی‌ ماه در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد و موضوعات مطرح شده در آن نشان داد زنان و مادران ایرانی با وجود تمام دغدغه‌ها و چالش‌ها، به تعبیر حجت‌الاسلام «احمد صالحی» در پی تعالی و پیشرفت، تربیت صحیح فرزندان و استحکام بنیان خانواده هستند.

موضوعات عام‌الابتلاء یا همان دغدغه‌های عمومی و جمعی زنان ایران، بیشترین موضوع تماس‌های مردمی از سراسر ایران با معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده بود. بانوی اول از پایتخت تماس گرفت و از دغدغه‌هایش برای کاهش ساعات کاری بانوان متأهل و مادر و دورکاری آن‌ها سخن گفت و به کارزاری با ۲۷ هزار امضا اشاره کرد که در پی کاهش ساعات کاری بانوان است. گلایه داشت که بسیاری از زنان زودتر از ساعت ۱۸ به خانه نمی‌رسند و برای خانواده انرژی لازم را ندارند. خزعلی هم از او خواست که طرح و پیشنهادات تفصیلی خود را مستقیم به دفترش ارسال کند تا با بررسی‌ دقیق آن‌ها، راهکارهای پیشنهادی او برای حل این مشکل در هیأت دولت هم مطرح شود.

«سبک زندگی ایرانی - اسلامی»، موضوع تماس بانویی از فلاورجان اصفهان بود که نسبت به برخی کم‌توجهی‌ها به این مفهوم گلایه داشت و شماره فکس دفتر معاون رئیس‌جمهور را گرفت تا طرح و پیشنهاد خود در این زمینه را برایش ارسال کند.

بازنشستگی پیش از موعد بانوان موضوع تماس‌گیرنده بعدی بود که از بیرجند با دفتر رئیس مرکز ارتباطات مردمی دولت تماس گرفت و گفت که سخنان خزعلی در سفر استانی به این شهر برای طرح خواسته و دغدغه‌اش او را سر ذوق آورده تا درباره موضوع بازنشستگی پیش از موعد درخواست دهد؛ او صاحب دو فرزند ۲۰ و ۱۸ ساله بود که می‌گفت با توجه به طرح‌ها و تلاش‌های ضد فرهنگی دشمنان نگران تربیت درست آنهاست.

بانوی دیگری از شهرکرد تماس گرفته بود و نگران حجاب و لباس‌هایی بود که در دسترس جوانان قرار می‌گیرد و تأکید می‌کرد «لباس‌های مناسب قیمت بالا دارد و این امکان خرید را برای بسیاری سخت کرده است».

بانویی جهرمی که خود را متخصص کودکان معرفی کرد، به تشریح مشکلاتی پرداخت که در اجرای طرح خدمت بانوان متخصص در مناطق محروم برایش به وجود آمده و با ارائه پیشنهاداتش برای حل این معضلات، گلایه‌هایش از برخورد سلیقه‌ای در این حوزه را با معاون رئیس‌جمهور در میان گذاشت و گفت که شاید بتوان با ایجاد مزیت‌های مالی برای مردان متخصص به‌منظور جایگزین شدن در مناطق مذکور، به این موضوع سروسامان داد؛ موضوعی که به مانعی پیشِ روی مادر شدنش تبدیل شده بود.

بانویی در پروسه درمان ناباروری بود و از عهده تأمین هزینه‌های آن برنمی‌آمد؛ مادری نگران فضای ورزشی مورد نیاز بانوان شهر و دخترانش بود و زن دیگری که بازار مناسب لباس بچه داشت اما سرمایه لازم را نداشت و در پی وامی برای ایجاد این سرمایه بود، از دیگر تماس‌گیرندگان با معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده بودند که هر یک به‌گونه‌ای برای حل مشکل‌شان قول پیگیری و مساعدت گرفتند.

دلواپسی‌هایی که محترم شمرده شدند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده که پیش از این «سید محمد حسینی» معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در جریان تماس‌های مردمی گفته بود به‌عنوان نماینده بانوان در کابینه، محکم و با قدرت از حقوق آن‌ها دفاع می‌کند، دلواپسی‌های مادرانه و زنانه را یک به یک شنید و درباره راهکارهایی که دولت برای آن‌ها در نظر گرفته یا خواهد گرفت، توضیح داد.

دورکاری: بررسی ساعات کاری بانوان و موضوع دورکاری آنان به گفته خزعلی از دغدغه‌های دولت هم هست و هیأت وزیران در تلاش است تا به سازوکاری دست یابد که بانوان بیش از گذشته در سنگر خانواده حضور داشته باشند. خزعلی شناورشدن ساعات کاری در صبح را از نمونه این تلاش‌ها برشمرد؛ تلاش‌هایی که به نوعی، منوط به همکاری مدیران و مسئولان بخش‌های مختلف در سراسر کشور است که آیا مدلی مانند دوران کرونا را می‌توانند پیاده کنند. خزعلی این مهم را نیازمند فرهنگ‌سازی هم دانست و این هشدار را هم به بانوی تماس گیرنده داد که موضوع دورکاری می‌تواند به مثابه تیغی دولبه‌ باشد که حضور بانوان در مشاغل مختلف را کاهش دهد.

سبک زندگی ایرانی اسلامی: معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده اعلام کرد موضوع سبک زندگی ایرانی - اسلامی، هم در آموزش و پرورش و هم در طرح خانواده و جوانی جمعیت مطرح است اما به دلیل اهمیت آن نیازمند بررسی‌های بسیار در این حوزه است.

بازنشستگی پیش از موعد: شرایط صندوق‌های بازنشستگی، چالش پیش‌ِ روی بازنشستگی زودتر از موعد است که خزعلی به آن اشاره کرد و یادآور شد که در بررسی بودجه هم به این مهم تأکید شده ولی در عمل به دلیل شرایط ویژه بودجه و صندوق‌ها، چندان تمایلی به بازنشستگی پیش از موعد وجود ندارد. با این همه، او به مادر نگران پشتِ خط هم قول داد که دولت برای کسانی که نیازها و شرایط ویژه دارند، در پی طرح‌های ویژه خواهد بود.

پوشش مناسب: موضوع لباس و پوشش مناسب طبق گفته بانوی عضو کابینه آیت‌الله رئیسی، هم در شوراهای فرهنگی و هم در دولت مورد توجه بوده و طرحی در دست است که چادر به‌عنوان کالای فرهنگی شناخته شده و به آن یارانه تعلق گیرد تا پوشش مناسب با قیمت مناسب در اختیار افراد قرار داده شود. خزعلی خاطرنشان کرد که پشتیبانی از تولیدی‌های استاندارد در زمینه حجاب هم تا حد زیادی انجام شده و ابراز میدواری کرد اثرات آن را به زودی در بازار ببینیم و البته بر این نکته هم تأکید کرد که باید از یک‌سو نسبت به نسل جوان کار فرهنگی انجام داد و از سوی دیگر بر مسأله تولید نظارت کرد. معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از زنان هم خواست که در محیط خانواده و محیط‌های آموزشی تلاش کنند تا پوشش‌های هنجاری و استاندار سبک زندگی ایرانی و اسلامی را مورد توجه و ترغیب قرار دهند.

طرح خدمت بانوان متخصص در مناطق محروم: خزعلی درباره طرح خدمت در مناطق محروم و مشکلات بانوان مشمول آن هم گفت که با توجه به جزئیات این طرح و تفسیرهای نمایندگان مجلس و نیازهای مناطق محروم باید در پی راه‌حل باشیم تا هم این مناطق از متخصص خالی نشود و هم بانوان مشمول طرح خدمت در مناطق محروم کمترین مشکلات را تجربه کنند تا موضوع فرزندآوری در میان زنان پزشک برطرف شود.

حمایت دولت از بانوان کارآفرین: نحوه حمایت دولت از بانوانی که در پی تولید هستند هم از سوی خزعلی تشریح شد و او گفت که دولت تسهیلات بانکی و وام را در اختیار کارآفرینان قرار می‌دهد و بانوان را به این گروه‌ها معرفی می‌کند تا هم مواد اولیه و هم بازار فروش برای‌ آنها فراهم کند. معاون رئیس‌جمهور متذکر شد «موضوع بازار فروش برای بانوانی که درصدد کار تولیدی هستند» بسیار مهم است و ادامه داد «این موضوع به عهده کارآفرینان است تا ضمن آموزش و ارتقای شغلی تولیدکنندگان بازار و نیازهای آن را هم بشناسند».

هزینه‌های درمان ناباروری: معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، تأمین هزینه‌های درمان ناباروری را اولویت دولت در طرح جوانی جمعیت دانست و تأکید کرد بیمارستان‌ها موظف به پرداخت ۹۰ درصد هزینه‌های ناباروری هستند و مجوز بیمارستان‌های خصوصی در صورت تخلف باطل می‌شود. او با این تأکید از بانوی نیشابوری خواست که مدارک تخلف را ارسال کند تا مورد بررسی قرار گیرد.

منبع: مهر

دیگر رسانه ها

کدخبر: 66056

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      • حبیب بزی

        یارانه چادر ندهید به جاش جلو واردات پوشاک ،کوتاه، جلو باز، بدحجاب رابگیرین

      • ناشناس

        وقتی فقر و گرسنگی و غیره باشه دین ایمان معنی نداره وقتی فقر وارد خانه یا جامعه ای شد دین و ایمان رخت میبندد . شکم گرسنه دین و ایمان و چادر و حجاب نمیشناسه .. برید فکر رفع فقر باشید که خیلی خیلی خطرناک تر از حجاب هست

      • شاهرخ

        خنده دار بود

      • یوسف

        تو رو خدا خجالت بکشید

      • علی

        چرا به جای یارانه چادر. .برای فقرا وملت بدبخت واختلاسگران ودزدها وفساد وتباهی. .اعتیاد. بیکاری. تورم لجام گسیخته. .ناامنی. ووووووووو یه فکری نمیکنید. .چرا واسه بیخانمانها. زنان سرپرست. بچه های کار وبیسرپرست فکری نمیکنید. .آیا یارانه چادر الویت ملت ایرانه یا اینهمه فلاکت روز افزون. .وبی مسولیتی مسولین. .

      • ناشناس

        😂 😂 😂 😂 شما میتونید

      ارسال نظر