مشاهده و حضور جنجالی فرازمینی‌ها میان زمینی‌ها | ماجرا چیست؟

وزیر دفاع آمریکا می‌گوید اشیای هوایی ناشناسی که چند روز گذشته در آسمان آمریکای شمالی سرنگون شدند، تهدید نظامی برای اهداف روی زمین محسوب نمی‌شدند.

مشاهده و حضور جنجالی فرازمینی‌ها میان زمینی‌ها | ماجرا چیست؟

سخنگوی کاخ سفید پس از مشاهده چند شیء پرنده در آسمان این کشور گفت که نشانه‌ای از فعالیت فرازمینی‌ها در حریم هوایی آمریکا وجود ندارد.

«کارین ژان پی یر» پس از آنکه ارتش امریکا سه شیء هوایی ناشناس را بر فراز آسمان این کشور پس از بالون چینی، سرنگون کرد، گفت: هیچ نشانه‌ای از فعالیت فرازمینی بر فراز حریم هوایی آمریکا وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: باز هم یک اتفاق عجیب در آسمان | سیارک «SAr۲۶۶۷» در آسمان منفجر شد! + فیلم

به گزارش رویترز، سخنگوی کاخ سفید افزود: می‌خواهم به مردم آمریکا بگویم که هیچ نشانه‌ای از فعالیت‌های فرازمینی یا موجودات فضایی بر فراز آمریکا وجود ندارد.

او تصریح کرد: می‌دانیم که نگرانی‌ها و سوالاتی در این خصوص وجود دارد، اما خیر، هیچ نشانه‌ای از فضایی‌ها یا فعالیت فرازمینی در حوادث اخیر وجود ندارد.

جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز گفت که اطلاعات مربوط به این اشیا هنوز در حال جمع‌آوری است.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا دوشنبه شب به وقت محلی در بدو ورود به فرودگاه بروکسل به خبرنگاران گفت اشیای هوایی ناشناسی که چند روز گذشته در آسمان آمریکای شمالی سرنگون شدند، تهدید نظامی برای اهداف روی زمین محسوب نمی‌شدند.

وزیر دفاع آمریکا برای شرکت در نهمین نشست گروه ارتباطی دفاعی اوکراین و دیدار با وزرای دفاع کشور‌های عضو ناتو به بلژیک سفر کرده است و سپس در نشست وزرای دفاع ناتو شرکت خواهد کرد.

لوید آستین افزود: اشیای سرنگون شده تهدیدی برای هوانوردی غیرنظامی و تهدید بالقوه‌ای برای جمع‌آوری اطلاعات بودند و به زودی جزئیات بیشتری از آن‌ها بدست می‌آوریم. به دلیل آنکه نتوانستیم ماهیت اشیای هوایی را تعیین کنیم، مجبور به اقدام اضطراری برای حفاظت از امنیت و منافع خود شدیم. هنوز قطعات اشیای هوایی سرنگون شده اخیر در آسمان کانادا را پیدا نکرده ایم.

ایالات متحده آمریکا در هفته گذشته چهار شیء را بر فراز آمریکای شمالی ساقط کرده است که اولین مورد آن یک بالون اطلاعاتی چینی در سواحل کارولینای جنوبی در ۴ فوریه بود.

مقامات آمریکایی روز پنجشنبه به وقت محلی دوم فوریه (۱۳ بهمن ماه) برای نخستین بار بصورت علنی اعلام کردند که ایالات متحده در حال ردیابی یک بالون نظارتی مشکوک چین بوده که برای چند روز بر فراز حریم هوایی این کشور مشاهده شده است.

نخستین پیامد کشف و شناسایی بالون اطلاعاتی چین بر فراز حریم هوایی ایالات متحده، تعویق سفر آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا به پکن بود.

سرانجام عصر شنبه به وقت محلی، چهارم فوریه (۱۵ بهمن ماه) ارتش آمریکا بالون چینی را که باعث افزایش تنش میان واشنگتن - پکن شده بود، با جنگنده اف ۲۲ در سواحل کارولینا سرنگون کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر رسانه ها

کدخبر: 72279

ارسال نظر