جزئیات اجرای طرح جدید وزارت آموزش و پرورش در مدارس اعلام شد

وزارت آموزش و پرورش درباره اجرای چند طرح جدید در مدارس توضیحاتی ارائه کرد.

جزئیات اجرای طرح جدید وزارت آموزش و پرورش در مدارس اعلام شد

وزارت آموزش و پرورش از اجرای چند طرح جدید در مدارس کشور خبر داد. جزئیات اجرای طرح جدید وزارت آموزش و پرورش در مدارس اعلام شد. جزئیات اجرای طرح وزارت آموزش و پرورش برای شاداب‌سازی مدارس اعلام شد. بنابر اعلام معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، این طرح وزارت آموزش و پرورش، موجی از امید را به جامعه‌ دانش‌آموزی کشور تزریق خواهد کرد.

وزارت آموزش و پرورش

۲ هزار مدرسه جدید تحویل وزارت آموزش و پرورش می‌شود

به گزارش عرشه آنلاین و به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش،​ معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: تا پایان نیمه نخست امسال ۲ هزار مدرسه در حال ساخت تکمیل و تحویل آموزش و پرورش می‌شود.

بیشتر بخوانید: توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره یک خبر جنجالی

حمیدرضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در آیین افتتاح هنرستان ۱۲ کلاسه تمام خیرساز «زنده‌یاد احمد محمدی» شهر گنبد کاووس بابیان اینکه گنبدکاووس یک شهرستان بزرگ با هویت فرهنگی است، اضافه کرد: تلاش داریم مسائل و مشکلات حوزه فضاهای آموزشی این شهرستان از جمله تکمیل استخر دانش آموزی و پژوهش‌سرای دانش‌آموزی آن با تأمین اعتبارات لازم در کوتاه‌ترین زمان برطرف شود.

خان‌محمدی ادامه داد: آن‌دسته از مدارس کانکسی گنبدکاووس هم که جنبه الحاقی ندارد تا سال ۱۴۰۳ برچیده خواهد شد.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ادامه داد: در طرح شهید عجمیان که مربوط به شاداب سازی حیاط مدارس است، ۷۰۰ مدرسه استان گلستان و گنبدکاووس شاداب‌سازی خواهند شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و گذشت و نیکوکاری در بین دانش‌آموزان و نسل آینده در مدارس تاکید کرد و گفت: باوجود همه تلاش‌هایی که دولت در بخش‌های مختلف از جمله مدرسه‌سازی انجام می‌دهد، دشمنان به‌دنبال تخریب و ترویج کم‌کاری و ناکارآمدی دولت و نظام هستند.

طرح وزارت آموزش و پرورش برای شاداب‌سازی مدارس

رئیس سازمان نوسازی مدارس از اجرای طرح هایی به منظور از بین رفتن محرومیت مدارس خراسان شمالی پیش از سفر دوم رئیس جمهور به استان خبر داد.

حمیدرضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در دیدار با استاندار خراسان شمالی که در محل استانداری انجام شد، اظهار داشت: صنایع و شرکت‌های بزرگ در خراسان شمالی مستقر نیستند و استان در حوزه‌ی آموزشی از ظرفیت‌های آنان بی بهره است.

رئیس سازمان نوسازی مدارس ادامه داد: باید برای محرومیت زدایی و تقویت و تحکیم اعتبارات آموزش و پرورش از راه‌های مختلف اقدام شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: تخصیص اعتبارات محرومیت زدایی به استان وضعیت را بهتر خواهد کرد.

خان محمدی از دیگر ظرفیت‌های تقویت اعتبارات آموزش و پرورش به مشارکت خیرین و عمل به مسئولیت اجتماعی اشاره کرد و گفت: در قالب طرح موسوم به شهید عجمیان نیز شاداب سازی مدارس با مشارکت خود دانش آموزان پیگیری خواهد شد و این طرح موجی از امید را به جامعه‌ دانش‌آموزی کشور تزریق خواهد کرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور مولدسازی را نیز یکی دیگر از فرصت‌هایی دانست و افزود: این امر می‌تواند به تقویت اعتبارات کمک کند.

خان محمدی بیان داشت: قبل از سفر دوم رئیس جمهوری به استان برای محرومیت زدایی از چهره‌ی آموزش و پرورش خراسان شمالی، طرح‌های ویژه ای را منظور خواهیم کرد و تحولی در حوزه‌ی اعتباری سفر رئیس جمهوری به استان ایجاد می‌کنیم.

بسته‌های آموزشی وزارت آموزش و پرورش برای سربازمعلمان

وزیر آموزش و پرورش گفت: باید از کودکی زندگی کردن و سبک زندگی را به بچه ها یاد دهیم؛ راستگویی، صداقت و مسئولیت پذیری باید به دانش آموزان آموزش داده شود.

رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: یکی از وظایف آموزش و پرورش این است که به بچه‌ها یادآوری کنیم، این انقلاب از ما چه می‌خواهد. دانش آموزان ما باید متدین و متعهد همچنین با کتاب مانوس باشند.

او افزود: موضوع توجه به کتاب و کتابخوانی و گنجاندن آن در برنامه درسی برای ما مهم است؛ معلم یک راهنماست که به دانش آموز خط می‌دهد. هیچ نظام آموزشی پیدا نمی‌شود که کتاب را حذف کند.

صحرایی بیان کرد: زندگی بچه‌ها باید داستان داشته باشد، بچه‌ها باید با زندگی خود رشد پیدا کنند، اما بچه‌های این عصر قصه و داستان ندارند، لذا موضوع تربیت و هویت در تمام ابعاد بسیار مهم است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: بچه‌ها باید سالم رشد کنند و در شاخص‌های توسعه هم این امر مورد تاکید است. معاونت ابتدایی باید حتی برای بوفه مدارس هم برنامه داشته باشد. دانش آموزان باید زندگی در مدرسه را یاد بگیرند اگر معلمان زندگی را به بچه‌ها آموزش ندهند به راحتی زندگی دیگری که مورد تایید ما نیست از سوی کودکان جایگزین می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: باید از کودکی زندگی کردن و سبک زندگی را به بچه‌ها یاد دهیم، کدام کتاب اکنون احترام به والدین را عملا درس می‌دهد؟ راستگویی، صداقت و مسئولیت پذیری باید به دانش آموزان آموزش داده شود.

صحرایی با بیان بخش‌هایی از برنامه خود به مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: معتقدم صاحب وزارت آموزش و پرورش، کارشناسان آن هستند، بنده هم افتخار دارم که در این وزارت یک کارشناس باشم تا برای دوستانم یک همکار و برای دانش آموزان یک پدر باشم.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: در برنامه خود، توجه به مدارس عشایری، مدارس شبانه روزی و افزایش کیفیت در مدارس دولتی را  مطرح کرده‌ام. آیین‌نامه اجرایی مدارس را باید اجرا کنیم، زیرا بهترین محمل برای بردن سند تحول بنیادین به کف مدرسه است.

او بیان کرد: باید عاملی را که باعث عدم اجرای آیین نامه مدارس می‌شود، شناسایی و رفع کنیم و متناسب با برنامه تقدیمی به مجلس برای تحقق آن، برنامه بنویسیم.

صحرایی افزود: امروز یکی از بزرگترین چالش‌های آموزش و پرورش، چالش گسستگی درون سازمانی است. باید معاونت ابتدایی در درون خود متحد باشد تا تحول و تغییر خوب را سرعت ببخشد. یکی از مهم‌ترین راه‌های داشتن انگیزه، دیدن نتیجه سریع است، لذا باید باهم تیم‌ شویم اگر باهم نباشیم اثر کمی خواهیم گذاشت.

صحرایی گفت: آن چیزی که آموزش و پرورش را قوی می‌کند و آن را به صدر می‌برد، نگاه مسئولان نیست بلکه قدرت ماست. باید خود را قوی و تقویت کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مدیریت فعال بیان کرد: یکی از اشکالات ما این است که نومعلم را به مکان سخت می‌فرستیم، نومعلم باید در مدرسه کنار دیگر معلمان کار کند باید بسته‌های آموزشی آماده‌ای برای سرباز معلمان داشته باشیم.

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: یکی از کارهای مهم ما، توانمندسازی معلمان است باید معلمان را با علوم، فنون و یافته‌های روز آشنا کنیم و برای این کار، گروه‌های آموزشی باید فعال باشند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، صحرایی گفت: باید حمایت از سایر دستگاه‌ها در دستور کار اداره کل آموزی عشایر قرار بگیرد. معلمان کوچ‌رو باید شناسایی شوند و آنان را به تصویر بکشیم؛ معتقدم برای بزرگ‌تر و قوی‌تر کردن ایران هیچ معجزه‌ای لازم نیست، کافی است مدارس، معلمان و مدیران را قوی کنیم.

کدخبر: 90904

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    ارسال نظر