طلاب سهمیه‌ای در آموزش و پرورش ندارند

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: هیچ‌گونه سهمیه اختصاصی برای جذب طلاب حوزه‌های علمیه در آموزش و پرورش وجود ندارد.

طلاب سهمیه‌ای در آموزش و پرورش ندارند

حجت‌الاسلام والمسلمین حمید نیکزاد مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش  در پاسخ به این سوال که «آیا طلاب حوزه علمیه از شرایط ویژه‌ای برای جذب و استخدام در آموزش و پرورش برخوردارند؟»، اظهار کرد: طلاب هیچ‌گونه سهمیه اختصاصی برای ورود به آموزش و پرورش ندارند.  

وی افزود: برای ورود به آموزش و پرورش دو مسیر قانونی وجود دارد؛ مسیر اول، شرکت در آزمون سراسری و ورود به دانشگاه فرهنگیان است که پس از طی دوره چهار ساله به عنوان معلم در بدنه آموزش و پرورش مشغول تدریس می‌شوند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: دومین راه بر اساس ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، جذب از طریق آزمون استخدامی است که طلاب و دانشجویانی که حداقل مدرک سطح ۲ یا کارشناسی دارند و خدمت سربازی خود را گذرانده‌اند در یک آزمون مشترک ثبت‌نام کرده و بعد از قبولی در یک فضای مساوی می‌توانند جذب آموزش و پرورش شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نیکزاد همچنین خاطرنشان کرد: طلاب و دانشجویانی که در آزمون استخدامی ماده ۲۸ شرکت کرده و قبول شوند، مانند باقی افراد بعد از طی مراحل مصاحبه و قبولی، به عنوان مهارت‌آموز در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شده و پس از گذراندن یک سال، آموزش‌های دوره معلمی و شرکت در آزمون جامع، در صورت قبولی به ادارات آموزش و پرورش معرفی شده و مشغول تدریس می‌شوند. 

وی تصریح کرد: وقتی دفترچه‌های آزمون استخدامی توزیع شود، طلاب هم می‌توانند مانند سایر افراد در این آزمون شرکت کنند و اگر پذیرفته شوند، همان راهبردی که برای همه مدنظر قرار گرفته است برای این افراد هم اجرایی خواهد شد و بعد از انجام مصاحبه‌های تخصصی به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند.

 

منبع: فارس

دیگر رسانه ها

کدخبر: 33402

  • معلم

    با ورود اینان به آموزش وپرورش غیر از ویرانی چیزی عاید آموزش و پرورش ومردم ایران نخواهد شد

ارسال نظر