اطلاعیه مهم درباره فهرست گوشی‌های ممنوع برای واردات به کشور

فهرست گوشی‌های مجاز برای ورود به کشور بروزرسانی شد.

اطلاعیه مهم درباره فهرست گوشی‌های ممنوع برای واردات به کشور

در این فهرست گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار هنوز دیده می‌شود و تنها برخی مدل‌های خاص از برندهایی چون شیائومی و نوکیا و ریلمی کماکان در آن غایب هستند.

بیشتر بخوانید: ارزان‌ترین و گران‌ترین گوشی‌های موبایل بازار | قیمت جدید انواع گوشی‌های موبایل سامسونگ، شیائومی و آیفون

از زمان آغاز طرح رجیستری تا به امروز، تقریبا قاچاق گوشی به صفر رسیده و تمامی گوشی‌ها یا از مبادی رسمی و از سمت واردکنندگان اصلی و دارای مجوزهای قانونی وارد کشور می‌شوند و تعداد کمی از آنها نیز به صورت مسافری وارد کشور می‌شود که عمدتا شامل گوشی‌های پرچمدار می‌شوند. بر اساس آخرین آماری که انجمن واردکنندگان به دیجیاتو اعلام کرده کمتر از 10 درصد گوشی‌های پرچمدار از رویه مسافری وارد کشور شده است.

فهرست گوشی‌های ممنوع برای واردات به کشور

سازمان گمرک کشور امروز لیستی منتشر ساخته که تمامی مدل‌های مجاز برای ورود به کشور را در برمی‌گیرد و بیش از ۱۴۰۰ مورد از انواع موبایل را شامل می‌شود. با این حال همچنان برخی از مدل‌ها که رگولاتوری کشور ورود آنها را به ایران ممنوع کرده در این لیست نیستند. گوشی‌هایی که اجازه ورود به کشور ندارند در واقع گوشی‌های دارای مشکل مسیریابی سرشماره‌های اضطراری هستند. یعنی وقتی کاربر می خواهد تماس اضطراری با شماره های ۳ رقمی تعریف شده در کشور ایران برقرار کند با مشکل مواجه می‌شود و به عنوان مثال نمی‌تواند با مرکز اورژانس و آتش نشانی و... تماس بگیرد. این مشکل البته بنا به گفته انجمن واردکنندگان با همراهی اپراتورها به راحتی قابل حل شدن است و آنطور که مدیران این انجمن می‌گویند، هزینه خاصی هم برای آنها دربر نمی‌گیرد.

لیست جدید موبایل های دارای ممنوعیت واردات به قرار زیر است:

گوشی‌های شیائومی

    ۱- شیائومی ۱۱T

    ۲- شیائومی ۱۱T Pro

    ۳- پوکو X۳

    ۴- ردمی ۱۰

    ۵- ردمی Note ۱۰T

    ۶- شیائومی Mi ۱۱ Lite ۵G NE

    ۷- ردمی ۹AT

    ۸- ردمی ۹i

    ۹- ردمی ۷A

گوشی های Realme :

    ریلمی ۸ پرو

    - ریلمی ۷ پرو

    ۳- ریلمی ۷

    ۴- ریلمی ۷i

    ۵- ریلمی C۲۱

    ۶- ریلمی ۸۵ مدل ۵ جی

    ۷- ریلمی ۶ پرو

گوشی های وان پلاس :

    وان پلاس ۹

    وان پلاس ۸T

    وان پلاس Nord ۲

    وان پلاس Nord CE

    وان پلاس Nord N۱۰۰

گوشی های Oppo :

    اوپو A۹۳

    اوپو A۱۵

گوشی های نوکیا :

    نوکیا C۱۲e یا (nokia c۱ second edition)

گوشی های Cat :

    S۶۲Pro

گوشی های آلکاتل :

    ۸۰۹۴x

سال گذشته سهم بازار شیائومی در ایران سهمی ۷ درصدی بود و اکنون به ۲۸ درصد رسیده است. اقبال مصرف‌کننده ایرانی به این برند به دلیل برخورداری از فناوری روز دنیا و قیمت مناسب است، در حالی که با ممنوع بودن برخی از مدل‌های آن، این حق از مصرف‌کننده ایرانی سلب می‌شود که بتواند کالایی با این قابلیت‌ها و قیمت مناسب داشته باشد.

شایان ذکر است از ابتدای امسال تا پایان دی ماه تعداد ۱۵ میلیون و ۱۳۰ هزار دستگاه موبایل وارد کشور شده است که ارزش آن ۳.۶ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود که ۳.۵ میلیارد دلار از این کالاها در کشور روشن شده و وارد شبکه شده است. این آمار در دو ماه پایانی سال معمولا با جهشی خوب مواجه می‌شود و باید دید که بازار موبایل در شرایط اوج گیری موج ششم کرونا چگونه خواهد بود.

فهرست کامل این لیست منتشر شده از گمرک از این آدرس در قالب یک فایل اکسل قابل دریافت است.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 8125

ارسال نظر