پیغام کرباسچی به پزشکیان
غلامحسین کرباسچی، دبیرکل سابق حزب کارگزاران سازندگی میگوید: بسیاری از مردم هم بدون این که خیلی سابقه کاری از پزشکیان داشته باشند به صداقت و رفتار صمیمانه و خالصانه پزشکیان رای دادند. امیدواری مردم این است که پزشکیان به آنها دروغ نگوید.
غلامحسین کرباسچی، دبیرکل سابق حزب کارگزاران سازندگی میگوید: بسیاری از مردم هم بدون این که خیلی سابقه کاری از پزشکیان داشته باشند به صداقت و رفتار صمیمانه و خالصانه پزشکیان رای دادند. امیدواری مردم این است که پزشکیان به آنها دروغ نگوید.
بخشی از گفتگو با وی را بخوانید:
دولت اینترنت را محدود نکند و تحت عنوان حجاب به مردم متعرض نشود
تحت عنوان لباس و حجاب و قیافه به مردم اعم از مرد و زن، متعرض نشوند. البته اینها چیزهای ابتدایی است. در مسائل اقتصادی هم نکته این است که این محدودیتها و گرفتاری هایی که سیستم دولتی برای مردم ایجاد میکند، را برطرف کنند. این محدودیتها خیلی وقتها بیشتر از تحریم و مشکلات اقتصادی کلان اثرگذار است.
آنها هم برای مردم مسئله است. اینترنت به زندگی اقتصادی مردم وصل است. ۴ میلیون شغل در این زمینه در حال کار هستند. آنها هم گرفتاری دارند. بالاخره مردم به نحوی زندگی میکنند، یکی باحجاب و یکی بی حجاب. این که دائما آنها را تحت فشار قرار دهیم آن هم در این شرایط اقتصادی، این به مردم فشار وارد میکند و نارضایتی سیاسی ایجاد میکند و به نفع نظام نیست.
پزشکیان هم در محذور بین اصلاح طلب و اصولگرا و هم رفقای قدیمش است و امیدوارم بتواند از این دام خود را رها کنند. توصیهام این است تمام کسانی که در انقلاب کار کردهاند، زحمت کشیدهاند و الان از شصت سال به بالا هستند واقعا خودشان را از کار اجرایی جدا کنند. این به نفع کشور است. مگر چند سال زندهایم؟ چقدر میتوانیم کار کنیم؟
انتقاد از دولت اشکالی ندارد، البته انتقاد نه انتقام
بعد این بچهها را چطور میخواهیم تربیت کنیم؟ بخش عمده این به دلیل اشتیاق دوستان ما، چه اصلاح طلب و چه اصولگرا و چه اعتدالی، به خدمت بیشتر است (با خنده) و یک بار دیگر هم گفتهام به نظرم کسانی که این قدر اصرار دارند که پستی بگیرند و شرکتی و کارخانهای بگیرند یا موسسهای بگیرند که اقتصادی یا چیز دیگری است، در این شرایط به نظرم این انگیزه نمیتواند یک انگیزه الهی و سالم باشد. این را خیلی باید دولت توجه کند. هرکسی اصرار دارد که به جایی برود قطعا به او این اجازه را ندهند.
از آقای پزشکیان درخواست میکنم که سعی کند خودش را از پیرسالاری نجات دهد. میدانم که این کار سختی است. قطعا با وجود فشارهایی که از ناحیه دوستان پزشکیان و افرادی که بالاخره او با آنها مشورت میکند، رهایی از پیرسالاری خیلی سخت است.
*بسیاری از هم طیفهای شما و اصلاح طلبها نسبت به این موضوع وفاق ملی انتقاداتی دارند. این که آنطور که باید و شاید از زنان و اهل سنت و جوانان استفاده نشده است. این گلایهها به نظر شما تا چه حد در رده مدیران میانی و استانداران و فرمانداران و معاونان وزیران پیش بینی میکنید که حل و فصل شود؟ و یا این که ممکن است انتصابات با همین دست فرمان پیش بروند؟
اگر دوستان اصلاح طلبی این حرف را میزنند، نباید خیلی عجله کنند در این که پزشکیان به شعارهایی که در این زمینه داده یک شبه بتواند عمل کند. بالاخره سلیقههای مختلفی وجود دارد و پزشکیان باید بتوانند همه ابعاد مسائل اداری را در نظر بگیرند. بعلاوه این که متاسفانه در اثر یک نواختی جریان مدیریت در کشور یک عده از مدیران ما گویا برای خودشان بازنشستگی در نظر نمیگیرند اما برای همه در نظر میگیرند.
در حالی که اگر کارمند معمولی بازنشسته میشود، مدیر هم بعد از ۳۰ سال احساس کند که بازنشسته میشود و جای دیگر کار مشاورهای انجام دهد. چون مسلما کار مدیریت مخصوصا مدیریت کلان بسیار سختتر از کار کارمندی است که ۷-۸ ساعت در اداره میرود و مسئولیتی ندارد. به دلیل این که این مدیران در گذشته و همین دوره هم این احساس بازنشستگی را ندارند، تلاش زیادی میشود متاسفانه و این خیلی بد است.
ارسال نظر